Beoordelingen van Pizzeria Excellent Bennekom

Recente recensies

5.0
Cees Heij
7 augustus 2022

Het was deze keer minder als alle andere keren. De durum was slecht gerold en viel uit elkaar. Volgende keer weer de kwaliteit die ik van jullie gewend ben! Maar hij was wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
7 augustus 2022

Wederom heerlijke pizza,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oelderik
3 augustus 2022

Het brood vd Kebab was veel te hard

Mark
31 juli 2022
André van Brummelen
30 juli 2022

Super snel bezorgd en echt lekker en warm.

Monique van Leur
30 juli 2022

Alles was weer perfect

Polman
24 juli 2022

Super lekker met grote smaakvolle garnalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paria
22 juli 2022
J van Steenbergen
21 juli 2022

Hallo, Ik bestel normaliter steeds bij jullie - omdat ik doorgaans super tevreden ben over de kwaliteit. Nog nooit had ik een salade die niet erg lekker was - tot dit keer dus. Ik had de tonijnsalade, en die smaakte niet goed, terwijl ik die anders erg goed vind. Géén dressing van betekenis, en aangekruid op een manier (korianderblad misschien?) die zonder dressing voor een muffe smaak zorgde. Ik heb de salade opgegeten, omdat ik wel behoefte had aan gezonde ingrediënten, maar het was een teleurstelling dat 'ie niet lekker was. Jammer, en hopelijk eenmalig - want zoals gezegd ben ik doorgaans erg tevreden over het geleverde.

Michiel van de Bilt
12 juli 2022

Pizza was snel geleverd, lekker warm en ze hadden netjes de ui en champignons ervanaf gelaten :D

Almasa
10 juli 2022
Lutgendorff
10 juli 2022

Uitstekende pizza’s. Goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Folmer
8 juli 2022

Goede smaakvolle pizza

Marjonasam
8 juli 2022

Wederom 4 heerlijke pizza,s!

Anoniem
2 juli 2022

Supersnel, vriendelijk en lekker

Borren
2 juli 2022

Wat was de pizza heerlijk, ook de bodem.

Wilm Wessels
30 juni 2022

Prima op tijd bezorgd, de pizza’s waren heerlijk warm en smaakten prima. Ook de salades werden gewaardeerd.

Minke van Veldhuizen
26 juni 2022

Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
26 juni 2022

Prima eten en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Geest
26 juni 2022

Snelle levering, lekker ete

Sam
25 juni 2022
Keka
17 juni 2022

Het was weer heerlijk!

Riekie
12 juni 2022

Keurig op tijd en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N klok
11 juni 2022

Heel erg goed

Jaap aap
11 juni 2022

Eerder bezogen eten was koud en friet was slap en pinda saus sloeg ook nergens op Normaal zijn ze wel goed

Keka
4 juni 2022
Nicole
30 mei 2022

Na een paar keer fouten bij de bestelling (extra product vergeten en uien op de pizza niet weggelaten ondanks opmerking) kregen we vorige week een heerlijke tiramisu als goedmaker. Deze week weer besteld; netjes op tijd, mooi gevulde pizza's, onze vragen over weglaten van uien netjes verwerkt en de pasta spinazie was nog lekkerder dan anders met gegrilde paprika erin! Super!!

Marion van Riet
29 mei 2022
Remco
27 mei 2022
Arnaud Janse
21 mei 2022

Goed eten, goede service en op tijd. Een heel klein minpuntje is dat de onderkant van de papieren zak wat vettige plekken had maar voor de rest heel tevreden.

Margreet
20 mei 2022

Wederom heerlijke pizza,s! Mooi op de sfgesproken tijd. Goed warm Vriendelijke bezorger.

Rinze
17 mei 2022

De pizza was weer goed!

Johan
13 mei 2022

Wij hebben heerlijk gegeten, omdat onze kleine kleinkinderen erbij waren, hebben wij het laten bezorgen. Heerlijk warm bezorgd en mooi op tijd. Een aanrader. TOP!!

Marian
10 mei 2022

zoals altijd...helemaal top!!!

Joel Hicks
10 mei 2022

Na wat planning uitdagingen vanuit mijn kant. Kon er met een belletje wel wat geregeld worden om het op te lossen. Goede services en goed eten.

Mark
8 mei 2022
Sabina
7 mei 2022

Ik heb 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling en dat kan gebeuren als het druk is maar als ik dan een carpaccio krijg die hartstikke warm is, is dat natuurlijk zeer teleurstellend. Ik heb de carpaccio ook niet opgegeten maar weggegooid.

Scott Van Prehn
4 mei 2022

Leuk die supersnelle bezorging, maar door die haastklussen worden er nog wel eens (bij)Producten over het Hoofd gezien. Soms Saus(zen), een enkele keer een complete Salade, maar meestal zijn dat de Pita's....En de Foams mogen ook wat vollediger gevuld zijn (In plaats van half....).

vd Hoek
3 mei 2022

Heerlijke pizza’s, netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

René
3 mei 2022

Zeer tevreden: perfecte bezorging en lekkere pizza's!!

Mark
28 april 2022

Prima, voldoende, snel

Carolien
15 april 2022

Heerlijke pizza besteld en gegeten, goede prijs en bezorging stipt op tijd. Top!

D.M. van Voorst
14 april 2022
Bart
12 april 2022

Alweer een geweldig lekkere pizza gegeten van Pizzeria Excellent. Dat is zonder twijfel mijn favoriete pizzeria. Het moment van levering is wel steeds een verrassing. Het gaat altijd sneller, dan de standaard voorspelling van 1 uur.

Peter
10 april 2022

Smaakt lekker en is goed warm.

Niels
8 april 2022

Lekkere pizza en calzone. Er wordt altijd gebeld als ze wat later zijn. Top!!

Leen
7 april 2022

pizza quattro formagio was heerlijk ! :-)

Margreet
4 april 2022

Wederom Heerlijke pizza,s

Richard
3 april 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging was ook geen probleem. Bedankt voor de service :)

M.
28 maart 2022

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gidding
27 maart 2022

Het eten was prima, helaas duurde het 1,5 uur voordat het werd bezorgd. Dat was erg lang.

Cees
27 maart 2022

Het was weer heerlijk

Ellen
27 maart 2022

Shoarmaschotel was niet warm Calzone pizza slap en had een aantal verbrande stukken. We hadden het idee dat de bestelling te lang heeft gestaan voordat het bezorgd. Voor €30,- hadden we meer kwaliteit verwacht.

Keka
26 maart 2022

Het was weer top!

Scott Van Prehn
21 maart 2022

Ik mis tegenwoordig de Appelsalade, die eerst bij de Shoarmaschotel zat. Dat maakte van deze Schotel juist iets unieks.

Wendy Molenkamp
21 maart 2022

Lekkere pizza's keurig op tijd gebracht en goed warm

A.L.
19 maart 2022

De zalm pizza is heerlijk!

Bart van Harten
19 maart 2022

De friet bij de schotel was te hard gebakken

Merel
16 maart 2022
Blankestijn
14 maart 2022

Het was weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
12 maart 2022

Snelle bezorging van een heerlijke gloeiend hete pizza. Mjammm

Liesbeth
9 maart 2022

Broodje kipfilet en herdersalade besteld. Tevreden over de kwaliteit.

Paul Van der Vegt
9 maart 2022

Prima pizza en Lahmacun!

Ati Ackerman
7 maart 2022

Prima kwaliteit, prima bezorging! Wel heel jameer dat een plastic bakje van de friet gesmolten was helaas.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilonka
26 februari 2022

Pizza bodem was niet krokant en pizza was niet warm, bezorger was heel aardig

Marian
26 februari 2022

Zoals altijd super....goed eten voor een eerlijke prijs. Op tijd bezorgd en als t niet lukt word je gebeld

Andries
24 februari 2022
Jacobus
14 februari 2022

Prima smaak, ruim voldoende hoeveelheid, snelle bezorging.

Bart
10 februari 2022

Heerlijke pizza Claudia met extra's, goed gevuld met lekkere dingen. De bezorging is prima voor elkaar, maar de voorspelling van het tijdstip is altijd (veel) te pessimistisch met 1 uur.

Heidj
6 februari 2022

Het komt vaak voor dat er iets ontbreekt aan de bestelling. Nu voor de derde of 4x geen saus waar wel voor betaald is. Meteen de bezorger gebeld maar geen gehoor

T. van Eck
31 januari 2022

Broodje Kebab was erg lekker, goed gekruid! Mag iets warmer zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
30 januari 2022

Lekkere pizza's, snelle bezorging. Alleen was de extra ananas op de pizza niet aanwezig (wel voor betaald).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuizen
29 januari 2022

Heerlijke pizza, wij hadden nog een paar extra wensen voor op de pizza. Alles keurig geregeld. Bezorging op het afgesproken tijdstip.

Keka
27 januari 2022

Het was weer heerlijk!

R
26 januari 2022
Rinze
25 januari 2022

De pizza was lekker net als jullie kapsalon! Tot snel weer voor de volgende bestelling.

H. Vos
25 januari 2022

Heerlijke pizza! Lekkere smaak en lekker warm!

Sam Zeillemaker
14 januari 2022
Marian
14 januari 2022

Altijd op tijd en t eten van goede kwaliteit

Blankestijn
14 januari 2022

Heerlijke pizza's

Andries
13 januari 2022

Top deeg en luchtig krokant gebakken De groenten zijn vers en smaakvol

Rinze
11 januari 2022

Het was weer top!

Vanroek
10 januari 2022

Recept van de pizza döner speciaal is kennelijk gewijzigd en is nu gebaseerd op gehakt. (voor ons is dit geen succes) Voor nieuwe bestellingen opteren wij toch voor herstel van de oude receptuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Excellent

Beste Aart van Roekel, Wat vervelend dat de u de pizza minder goed heeft ervaren als de voorgaande keren. Ik heb het even voor u nagekeken en heb kunnen zien dat u een pizza doner speciaal heeft besteld met extra gehakt. Wellicht dat de smaak van het gehakt de smaak van de doner heeft overtroffen. Wat betreft het recept is er tot heden niets veranderd namelijk. Wij bedanken u voor uw feedback, dit blijft ons triggeren om de kwaliteit te waarborgen/verbeteren.

Diana Kaan
9 januari 2022

Lekker !!!, alleen de jalepenos vergeten erop te doen.. verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmer
9 januari 2022

Was heerlijk!

Andy
8 januari 2022

Snel bezorgd, kapsalon was heerlijk! Grote stukken vlees en patat heerlijk krokant!

ML
2 januari 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
2 januari 2021

In coronatijd Excellent ontdekt. De pizza’s, de lahmacun en de dürum, heerlijk!

Anne van den Broek
31 december 2021

Alleen de kip was warm De frites was koud Frikandel speciaal was koud En op de salade zat geen dressing Waarschijnlijk zijn door de drukte er wat dingen misgegaan mijn man had heel erg trek dus die heeft de friet en frikandel opgegeten ik heb alleen de kip en de salade zonder dressing op

Margreet
29 december 2021

Wederom heerlijk! Goed warm en top pizza Precies op de beloofde tijd ontvangen

Rinze Plooij
22 december 2021

De kapsalon was heerlijk. maar de temperatuur van het eten was minder deze keer.

Keka
21 december 2021

Snele bezorging,en alles was lekker.

Danielle Peters
19 december 2021

Was lekker! En vlot! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Ojik
19 december 2021

Eerder geleverd dan aangegeven. Goed en lekker eten

Rinze
16 december 2021

De kapsalon was weer heerlijk!

Anoniem
14 december 2021

Prima kwaliteit kapsalon, frietjes en salade.

oude Egbrink
13 december 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
12 december 2021

Het eten was weer super lekker. Bedankt weer voor de goede service ook. Wij bestellen hier zeker vaker. Aanrader!!

Liesbeth
10 december 2021

Lekker eten, vriendelijke service

Anna Bouwsma
6 december 2021

Beide pizza's waren heel lekker: GOUD VAN OUD 🍕🍕

Corry van der Heijden
4 december 2021

Heerlijk broodje

Jan
3 december 2021

Altijd heerlijke pizza’s en salade en snelle levering.

Rinze
29 november 2021

Snelle bezorging en de kapsalon was heerlijk!

Danielle Peters
21 november 2021

Wij bestellen heel graag bij jullie, maar deze keer waren we niet zo tevreden als anders. De pizza’s waren lauw… 2 dezelfde pizza’s, maar de ene had aanzienlijk meer kebab dan de ander. Helaas was de soep niet beschikbaar. In plaats hiervan een salade gekregen, die was prima, maar eigenlijk niet in verhouding vind ik. De saus was vergeten!!!! We hopen dat het de volgende keer weer allemaal naar wens is.

Sam Zeillemaker
20 november 2021
Cees
19 november 2021
Ineke
17 november 2021

Prima eten zoals altijd! Mistte wel de salade bij mijn schotel.

Diana
15 november 2021

klein foutje keurig snel hersteld TOP

Natasja
15 november 2021

Goede service en heerlijk eten

olifantje59
15 november 2021

De pizza was niet lang genoeg gebakken: slappe, taaie bodem. De extra olijven lagen op een hoop, amper verspreid, champignons nog bijna rauw. Verder al ver afgekoeld bij aankomst. We hebben de pizza's nog 10 minuten in de oven gelegd. De tiramisu was gelukkig wèl lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FH
14 november 2021

Heerlijke pizza, snel en netjes op tijd geleverd en nog heerlijk warm.

p
14 november 2021
Jan
13 november 2021

Prima pizza’s, snel en netjes bezorgd

Tatjana
8 november 2021

Met de keer wordt het steeds slechter jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P C
1 november 2021

broodjes kip doner groot zonder sla besteld en dan toch nog sla erbij, heel weinig vlees en heel veel sla zodat het gerecht afgekoeld/koud is bij de bezorging en zeker niet meer warm zelfs als ik het opdienen moet. Toch wordt de bestelling telkens bij het verkeerde adres geleverd terwijl ik op de bon noteer dat de bestelling daar niet geleverd moet worden. ik vind het heel jammer omdat ik verteld had dat de broodjes goed gevuld zijn met vlees, en ja hoor, teveel sla en te weinig vlees, ik was erg teleurgesteld omdat mijn bezoekers erover klaagden. ALSUBLIEFT de volgende keer mijn bestelling goed onderzoeken wat mijn extra notities zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
1 november 2021

Kapsalon was de friet verbrand. Hamburger de broodje aan de onderkant steen hard en de frikadel speciaal was de frikandel niet gesneden voor de saus. Helaas beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 oktober 2021

Kwaliteit van de pizza was goed. Gelukkig niet te zout. Ook nog lekker warm. Maar de bezorgtijd is echt veel te lang. Ruim vijf kwartier! Wat jammer was dat zowel de pizza als de doos aan een zijde helemaal nat was. Waarschijnlijk condens maar dat is niet zo fijn.

Liesbeth
29 oktober 2021

Vriendelijk en punctueel (bij afhalen). En ze lezen ook echt je opmerkingen bij de bestelling. Top.

Liesbeth
28 oktober 2021

Lekkere pasta (met verse spinazie en champignons), plus zomaar een slaatje d'r bij. Zeer tevreden.

AJ v/d Pol
27 oktober 2021

Gewoon top! De bestelling voor 13 personen klopte! En de aflevering was op tijd volgens afspraak. De smaak: bodems ok! vulling ok! Al met al een smaaksensatie!

Rinze
22 oktober 2021

De pizza's waren heerlijk!

Pape
18 oktober 2021

Eten was echt heel erg lekker, helaas de rest eromheen wat minder. We zitten in een hotel waar we geen mes hebben en daarom vroeg ik of de pizza gesneden kon worden, eindresultaat een ongesneden pizza. Bij mijn pizza gevraagd of de champignons er af konden, wat bleek? Toch een pizza met champignons. Bij de andere pizza een topping extra besteld zoals in het systeem stond (dus ook voor betaald) en deze was ook niet te bekennen. De kwaliteit was top, maar de rest was vrij slordig

Margreet slootmans
14 oktober 2021

Wederom erg lekker!

Johan
14 oktober 2021

Altijd top kapsalon en pizza's Ook opmerkingen worden gelezen. Erg fijn want ik mag geen champignons.

Diana
14 oktober 2021

Het eten was heerlijk, alleen we hadden broodjes shoarma, zonder sla besteld ivm allergie en kregen helaas met sla...gebeld en er kwam alleen maar een excuus. Beetje jammer......

Rinze
12 oktober 2021

De Pizza Americana was weer heerlijk!

Mark
10 oktober 2021
d.e.
10 oktober 2021

hebben heerlijk gegeten, vonden het allen heel lekker.

Jozua
9 oktober 2021

In 1 calzone kebab speciaal zaten botjes. De rest heeft lekker gegeten.

margreet slootmans
1 oktober 2021

heerlijke pizza en prima op tijd

Maarten
27 september 2021
E. Braakhekke
26 september 2021

Heerlijke pizza’s. Keurig op tijd bezorgd!

M.Garretsen
25 september 2021

Pizza's waren heerlijk, maar bij 2 waren de toppings er volledig naast gegleden. De bezorger was onvriendelijk.

JVG
24 september 2021

Lekkere pizza's en snacks, altijd goed op tijd geleverd en altijd warm!

Jan
23 september 2021

Prima pizza’s, snel bezorgd

Melgers
19 september 2021

Bestelling ging niet helemaal goed, maar werd snel en geweldig hersteld. Eten was lekker en goed warm. Top levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kunst
19 september 2021

Wij bestellen regelmatig bij Pizzeria Excellent en zijn een tevreden klant. Daarom tijd voor een mooie beoordeling die ze verdienen! De patat is goed gebakken, vers en knapperig. De kaassoufflés zijn groter dan wij gewend waren en zit veel kaasvulling in. De pizza's hebben een heerlijke dunne knapperige deegbodem en zijn rijk gevuld. Wij bestellen vaak de Vegetaria en tonijn met extra artisjok, heerlijk! De uien zouden iets minder dik gesneden kunnen worden op de pizza, maar dat is uiteraard persoonlijk. Ook de gamba's waren de laatste keer heerlijk gaar en precies goed gekruid. Het is hier lekker eten en heel graag tot een volgende keer!

Heleen
9 september 2021

Lekkere pizza's en de bezorging kwam sneller dan verwacht :)

Rinze
8 september 2021

De shoarma schotel met kaas was heerlijk!

Anoniem
8 september 2021

Snel en prima van kwaliteit!

Bert
4 september 2021

Bezorging exact op tijd, het eten is gewoon goed. De grote kapsalon is ook écht groot. Top!

Paria
4 september 2021

Heel lekker zoals altijd. snelle bezorging. Bedankt!

Marjon
30 augustus 2021

Heerlijke maaltijd gehad Tweemaal kapsalon Super snel getegeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gwen
27 augustus 2021

Alles was helaas al koud toen het bij ons aankwam

Frank
19 augustus 2021

weinig gekruid. anders dan mijn eerste calzone di mama

Rinze
17 augustus 2021

De shoarma schotel was heerlijk, alleen de kaas was vergeten.

Ton van de Weerd
14 augustus 2021

Het was weer excellent, deze week voor de 2e keer eten besteld, andere gerechten en wederom top.

Paula
12 augustus 2021

Was super snel bezorgd. Goed warm en lekker.

Ton van de Weerd
11 augustus 2021

Buitengewoon lekkere pizza's besteld, keurig op tijd en nogmaals erg lekker voor een goede prijs.

Aisha
6 augustus 2021

Ondanks de grote bestelling was alles er binnen het aangegeven bezorgmoment. Het eten was zoals alle keren super lekker en zeker weer voor herhaling vatbaar!

Anoniem
6 augustus 2021

Prima pizza’s en heel snel bezorgd

Marleen
5 augustus 2021

Altijd snel, ondanks dat ze helemaal vanuit Bennekom moeten komen en altijd heerlijk eten. Wat je ook bestelt, het is altijd goed. Het enige wat ik een beetje jammer vond is de laatste keer dat ik een kip schnitzel met champignon room saus bestelde, er geen saus bij zat, alleen champignons. Terwijl hun saus juist zo lekker is!!!

Leen
5 augustus 2021

Prima smakelijke pizzas quattro fromaggi en Gamba

Rinze
4 augustus 2021

De pizza was lekker, ik bodem was erg goed! zeker voor herhaling vatbaar.

Manco
3 augustus 2021

Vettige kleffe hap. Je verwacht een krokante bodem van een pizza. Zou de bodem niet gaar gebakken misschien of komt het door de topping. Pizza tonno was bevat veel tonijn. De pizza spinazie plukjes spinazie. Het valt op dat het ei niet is gestold. Alles op 1 hoop gelegd. Rauwe uienringen en paprika en zwart gebrande plekken op de rand van het deeg. Een pizza hoort rond te zijn en niet ovaal zoals in de doos lag. Bezorging . Het opgegeven bezorg moment wordt op doordeweekse dag niet gehaald. Levering kwartiertje te laat.

Rinze
27 juli 2021

De shoarma schotel was weer heerlijk!

Matthijs
25 juli 2021
Robin
24 juli 2021
Jolanda
17 juli 2021

De pizza’s waren erg lekker en hoefde niet lang te wachten op de bestelling!

Aart
16 juli 2021

Zoals gewoonlijk, heerlijke smaak, lekker warm en op tijd bezorgd.

Andries
15 juli 2021
Anna Bouwsma
12 juli 2021

Alle pizza's (6 stuks) heerlijk vers en smakelijk. Perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
11 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten en alles was goed warm. Alleen de spareribs was niet wat we ervan verwacht hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 juli 2021

Super snel. lekkere pizza en lekkere grote kapsalon.

Loos
9 juli 2021

Lovende berichten maar vond het tegenvallen. Slappe bodem en letterlijk alles erop geflikkerd op één hoop. Voor mij geen herhaling

Brigitte
9 juli 2021

Prima kwaliteit en en lekkee warm!

BvH
5 juli 2021
Tatjana
4 juli 2021

Helaas vaker de pita broodjes vergeten en ook te harde frietjes en frikadellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
2 juli 2021

Spaghetti was uit het bakje, leek alsof dit was gevallen. De lasagne was aangebrand en zat vast aan de bodem. De tiramisu was nog bevroren. Heel jammer, eerste en laatste keer dat we hier bestelen.

Jeannette
1 juli 2021

Wij hadden 6 pizza’s besteld, en zijn erg tevreden! Knapperige korst en goed belegd. Goede kwaliteits-/ prijs verhouding. Een aanrader!

Paria
25 juni 2021
W. Voss
24 juni 2021

Pizza was koud en geen sausjes meegeleverd

Moez
24 juni 2021

Heerlijk eten.

Marijke
21 juni 2021

Was weer lekkere pizza 🍕

Anoniem
19 juni 2021

Erg goeie pizza's. Goeie bodem, goed belegd. Super snel bezorgd! Vriendelijke bezorger.

Veldmuis
19 juni 2021

Heerlijke pizza's, netjes bezorgd binnen de aangegeven tijd! Helemaal niets op aan te merken!! De vijf sterren zijn verdiend.

Rinze
18 juni 2021

Snel bezorgd, en de shoarma schotel was weer top!

De Ruiter
18 juni 2021

Rand verbrand, weinig beleg, te duur voor wat je er voor krijgt, jammer

Anoniem
17 juni 2021

Heerlijke pizza’s! Vers en nog warm met bezorgen. Ook de bezorging was sneller dat het tijdsframe aangaf! Wij bestellen hier vaker!

Esther
16 juni 2021

Pizza besteld, deze kwam goed warm aan. Alleen jammer dat de groentes ui, paprika, champignons zo vreselijk groot gesneden waren. Hier zou meer aandacht aanbesteed kunnen worden, want dit komt niet de pizza ten goede!

Ricord
15 juni 2021

Complete bestelling, warm en op de afgesproken tijd. Gerechten zijn heerlijk en ruim voldoende. Aanrader dus

Cees
13 juni 2021

Top! Heerlijke broodjes en mooi op tijd bezorgd!

Anna Bouwsma
12 juni 2021

6 pizza's besteld. ALLEMAAL SUPER LEKKER EN VERS! PERFECT OP TIJD BEZORGD!

De Nooij
12 juni 2021

Pizza’s waren lekker, alleen jammer dat ze niet gesneden waren. Dat is wel zo handig met 6 kinderen.

Iris Sittrop
1 juni 2021

Bij de calzone extra ansjovis aangevraagd (en voor betaald). Dit zat er niet bij. Ook een opmerking geplaatst dat de calzone zonder ui moest, toch zat hier volop ui in.

Reactie van Pizzeria Excellent

Beste Iris Sittrop, Wat vervelend dat dit over het hoofd is gezien. Tijdens drukke tijden komt dit helaas wel eens voor. Maar dit mag natuurlijk geen excuus zijn. Bij de eerstvolgende bestelling krijgt u van mij een pizza naar keuze gratis als goed makertje. Geef het even aan in de opmerkingen welke pizza u wilt en anders kunt altijd bellen. Excuus voor dit ongemak en hoop op uw begrip. Mvg

Erik IJland
30 mei 2021
saskia
30 mei 2021

Heerlijke goed gevulde pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie
30 mei 2021

Lekker en snel bezorgd!

Marije
28 mei 2021

Pizza's werden op tijd, helemaal warm bezorgd. En super lekker!

Victor
28 mei 2021

Supersnel en lekker, bedankt

Scott Van Prehn
26 mei 2021

Snelle en correcte bediening, zowel halen als bezorgen. Gezellig Restaurant om te eten.

Stomphorst
25 mei 2021

Was weer super goed. Heerlijk genoten van de calzone pizza.

S.brilleman
24 mei 2021

Perfect op tijd klaar.netjes geholpen.

Paul
24 mei 2021

Prima kwaliteit en niet duur.

L.A.
22 mei 2021

Echt de allerbeste pizza zalm en nu ook sparen voor korting. Goed bezig 👍👍👍

Bart Doornbos
19 mei 2021

Mijn favoriet, de pizza Claudia besteld met 3 extra's. Weer helemaal perfect en op de beloofde tijd. volgende keer weer!

Stefan
16 mei 2021

snelle levering. was lekker ! Hadden Kapsalon

Hanneke
16 mei 2021

Prima en heel snel de pizza bezorgd

Willem
15 mei 2021

Ik had gevraagd zonder champignons bij mix grill maar ze zaten er wel in dat is jammer .maar verder alles goed en lekker ,ze belden nog even omdat het wat later kwam

Langedijk
15 mei 2021

Heerlijke pizza's en salade, snel bezorgd op vrijdagavond. Top !

L M
12 mei 2021

Goede bezorging en pizza’s waren weer heerlijk!

Van Voorthuizen
10 mei 2021

4 gerechten besteld waarvan 1 pizza Margerita met turkse worst. We vonden de hoeveelheid turkse worst wat karig. Jammer want verder is het prima.

Stan
8 mei 2021

Top pizza. Like Italië

Puck
6 mei 2021

Het smaakte goed en was binnen een halfuur bij ons in huis! Erg tevreden :)

Mesut
6 mei 2021

Super lekker

Rinze
2 mei 2021

Het was weer heerlijk! binnen de tijd bezorgd!

Jh
30 april 2021

Prima op tijd en as usual lekker!

Martin Bak
30 april 2021

Vers! Snelle levering! Top tent!

Bart Doornbos
29 april 2021

De pizza ,Claudia was dit keer niet lang genoeg gebakken, waardoor het ei nog rauw was en de uien te hard. Het leek wel of het recept gewijzigd was. Daarnaast was de pizza deze keer erg vet. De olie liep door de doos. Jammer, want tot nu toe was ik zeer tevreden en was de pizza heel erg lekker en een echte aanrader.

Nicole
27 april 2021
Frank
27 april 2021

we hebben genoten van die heerlijke pizza's

Thea
27 april 2021
Demoed
19 april 2021
Anna Bouwsma
18 april 2021

PRIMA PIZZA'S ***** De temperatuur bij brengen SUPER ***** Bezorging heel vriendelijk, óók een TIEN!!!!!

Teun
17 april 2021

De spaghetti was prima, ook de patat was lekker zelfs na bezorging knapperig. Echter spareribs kunnen ze beter van het menu halen, dat leek wel van een paar dagen oud en opgewarmd in de magnetron.

Marijke
12 april 2021

Alles prima, ik had alleen gehoopt rechtstreeks bij de pizzeria te bestellen, maar dat is dus niet gelukt helaas. Ik wil geen tussenkomst van internetbedrijven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinze
12 april 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro Van Der Zandt
11 april 2021

Het duurde ruim 1,5 uur... Dat is gewoon veel te lang... En ik kon de kortingscode niet kwijt via jullie website

Dick
11 april 2021

Heerlijke warme pizza's en goed op tijd bezorgd

Tom Turkenburg
11 april 2021

Heerlijke pasta’s blijft genieten!

Danny
9 april 2021

Goede kwaliteit eten

Demoed
7 april 2021

Op tijd en volgende

Jan
6 april 2021

de kwaliteit was uitstekend de bezorgtijd liet behoorlijk te wensen over.

Anoniem
6 april 2021

Binnen 20 minuten bezorgd op zondag! Prima pizza's! Lekkere italiaanse bodem, prima belegd.

Anoniem
4 april 2021

Niet de kwaliteit die we gewend waren.

Femke
3 april 2021
Lenie
2 april 2021
Marijke
30 maart 2021
Mike
28 maart 2021

Pizza was rijkelijk belegd, en vlotte bezorging. Ik ga binnenkort zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jadie
27 maart 2021

Zoals elke keer gewoon weer super lekker gegeten. Wij hadden een carpaccio, Salami pizza en wat friet en snacks smaakte heerlijk. Ook een van de zeldzame restaurants met fatsoenlijke knoflookSaus. Top kwaliteit. Bezorging ook snel.

Rinze
22 maart 2021

Snel bezorgd en de shoarma schotel was weer top!

Youri
22 maart 2021

Sneller bezorgd, eten perfect

Nobbe-Pater
22 maart 2021
Pieta Rozema
20 maart 2021

Pasta met zalm besteld, maar een andere pasta gekregen :( Bezorgtijd erg lang, ruim een uur en een kwartier.

Sander
15 maart 2021

Lekker eten!

Lenie
14 maart 2021

Tot nu toe waren de bestellingen prima, maar vandaag was de lahmacun aan de randjes verbrand helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Marie
11 maart 2021

Heerlijke pizza's!

Natasja
10 maart 2021

Snelle bezorging, grote porties en super lekker

Aita
8 maart 2021

Was snel en lekker!

Jeroen van Holland
7 maart 2021

Bestelling op het verkeerde adres bezorgd na 1,5 uur wachten, vervolgens dus koud eten

Marian Nobbe
6 maart 2021
Rinze
5 maart 2021

Snel bezorgd en het was heerlijk!

Fred
4 maart 2021

Goeie kwaliteit en snelle bezorging

Sijmen
1 maart 2021

Erg lekker pizza.

Kloosterhof
1 maart 2021

Zeer snelle levering. In de mail stond een tijd aangegeven, echter kwam veel sneller. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
26 februari 2021
M.Garretsen
26 februari 2021

Lekkere pizza, heel snel bezorgd!

Paria
25 februari 2021

Heerlijke pizza! Bedankt!

Rinze
23 februari 2021

Het was super snel bezorgd! en de shoarma schotel was heerlijk!

Essam khanum
22 februari 2021

Het eten was supper warm en lekker, Het was nettjes en optijd bezorgd en de bezorger was echt vriendelijk !blijven bestellen!

Margteet
18 februari 2021

Wederom super lekker

Maikel
18 februari 2021

Weer prima,zoals altijd

Stefan
15 februari 2021

eenvoudige site, voldoende keuze. Kwaliteit dik in orde. Lekker!

Jan
15 februari 2021
AB
13 februari 2021

Bezorging heel netjes. Prima pizza di Mamma en Mozzarella. Dessert crème brûlée was was door elkaar geschud maar de smaak was goed. Tira misu beter dan gemiddeld.

Lucas
12 februari 2021

De pizza was heerlijk! De service was vriendelijk. Relatieve dure pizza, maar verder top. Ik kom zeker terug!

Demoed
12 februari 2021
Marian
11 februari 2021

Weer lekker gegeten!! Keurig bezorgd en de kwaliteit was weer goed.

Anoniem
6 februari 2021

Snelle service en lekker eten

Ria
6 februari 2021
Foeken
6 februari 2021

Heerlijke knapperige patat, groot portie saté en goede (niet vette) pizza.

Anoniem
6 februari 2021
M. Van veldhuizen
5 februari 2021

Hele nette vlotte bezorging. Kapsalon besteld die echt heel goed heeft gesmaakt. Top👍

Margrret
3 februari 2021

De donner was wat droog De pasta zalf excellent

Bertus
23 januari 2021

Wat wij besteld hadden,was lekker en goed warm,bezorging vriendelijk.voor herhaling vatbaar.

Monique
22 januari 2021

Helaas waren onze pizza's koud toen we ze kregen . Erg jammer

v.d. Brink
18 januari 2021

De bestelling was niet helemaal compleet. Er ontbrak een salade, In plaats van de gevraagde sauzen, 2x knoflook, tomaten ui saus en sambal. Kregen we vier keer knoflook. Wij hadden bij de schotel Adana champignons, ui en paprika verwacht. Maar we kregen alleen gehakt van de gril. Wat we kregen was overigens wel lekker.

Ineke
17 januari 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
16 januari 2021

Kapsalon shoarma besteld Erg snel en ontzettend lekker Aanrader

A. Joosten
13 januari 2021

Overheerlijke pizza’s, maar heb 1 uur moeten wachten op de bezorging. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
10 januari 2021

Top, precies op tijd en mooi ruim belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellis
10 januari 2021

eten was lekker, maar om 18 u besteld om om 19.30 te laten bezorgen, als die mogelijkheid er is dan ga je er vanuit dat een bedrijf een planning heeft, als dan om 19 u veel mensen bestellen dan hou je dus rekening met de eerdere bestellingen lijkt mij, helaas niet bij dit restaurant. om 20.30 kwam ons eten waar we zelf voor hebben moeten bellen, dus geen belletje met excuses we komen later helemaal niks. we bestellen wekelijks hier maar das nu wel voorbij

Reactie van Pizzeria Excellent

Beste Ellis, Afgelopen zaterdag is een van onze koks met klachten naar huis gegaag. Vandaar dat er vertraging is opgelopen in de bezorgingen. Wij hebben ieder klant waarbij vertraging is opgelopen gebeld en de situatie uitgelegd. Wellicht dat we u niet hebben kunnen bereiken. Wij zijn normaal gesproken altijd redelijk snel met onze bezorgingen, maar afgelopen zaterdag was een uitzonderlijk geval en wij zullen ons uiterste best doen om dit niet meer te laten voorkomen. Nogmaals onze oprechte excuses en we hopen op uw begrip, vooral in deze vervelende periode waarin we met z’n allen kampen. Mvg

Piel
9 januari 2021
Martijn Haalboom
8 januari 2021

Prima! Calzones waren erg lekker en bestelling mooi op tijd klaar.

Frank Thomassen
1 januari 2020

Het was Super geen klachten

Marjan
30 december 2020

Spuperrr lekker en topbezorger !!!