Beoordelingen van Pizzeria Excellent Bennekom

Recente recensies van Pizzeria Excellent Bennekom

5 sterren na 38 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online. Precies op tijd klaar Veel keuze. Dank!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke quattro formaggi pizza, warm en snel bezorgd!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik helaas 4 sterren geef. Maar als ik geen feedback geef, veranderd er ook niets ;). Alle pizza's waren weer heerlijk en snel bezorgd echter de pizza Americana was wel heel bescheiden. De Salami Pizza kost 8euro en de Americana 9 euro. (Zonder korting). Nu leek het mij logisch dat je dan de Salami zou krijgen van de Salami pizza én een beetje extra ham. Maar er liggen nu 2 plakjes salami en 2 plakjes ham op de pizza. Vond dit jammer aangezien jullie alle zo dik beleggen en dit is echt weinig. Dit is geen klacht of gezeur! Gewoon een aandachtspuntje ;)

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was lekker en de salade maar de Spareribs weinig en geen smaak

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben laatst ook een bestelling op het zwembad laten bezorgen. Dit was toen heerlijk. Wij vonden de kwaliteit nu minder, maar dit zal wel in de afstand Wageningen-Bennekom hebben gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza met lamsshoarma,maar dan wel met meer lamsvlees zou het beter smaken.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, goed heet bezorgd en wat n fijne prijs!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijke pizza's voor een goede prijs.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eerder dan verwacht. Pizza doner leek al even klaar te liggen. Was droog en daardoor niet lekker (zowel vlees als champignons) . Overige drie pizza 's prima van kwaliteit.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd , en prima van smaak

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, topkwaliteit.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd lekker warm en lekkere pizza s op de vraag of ze gesneden konden worden kregen we er een pizzasnijder bij! super

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uitstekende pizza en geleverd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Negen pizza's, voor een heel gezelschap. Heet bezorgd, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Zowel de vegetarische als de andere pizza's.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we hier besteld hebben sinds de nieuwe eigenaar. Nu wel een verse bodem. Lekkere pizza goed belegd en prima prijs. We komen zeker terug.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, prima prijs.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd bezorgd en lekkere warme heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super lekker, alleen ivm Hemelvaartsdag drukte , anderhalf uur op de pizza moeten wachten.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en omdat het 20 minuutjes later was door drukte 2 blikjes cola als excuses, top service!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere pizza's en snelle bezorging ondanks de afstand.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, goed warm en keurig op tijd bezorgd!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, snel bezorgd en goeie kwaliteit! 10/10

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. bestelling was keurig op tijd klaar

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel 1,5 uur voordat we ons eten hadden. Het eten was van goede kwaliteit alleen de mexicano was droog en ook kregen we twee keer knoflook ipv knoflook en cocktailsaus. Voor de rest was het goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4,50 is een beetje duur voor Turks brood met kruidenboter, maar verder is alles heerlijk.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De kapsalon groot is ook echt groot. En de pizza's zijn top!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Al paar keer besteld.. snel geleverd en nog goed warm. Wij blijven bestellen!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met lamsshoarma!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer pizza besteld. Ook deze keer weer top van smaak. Ook een goede service en leuk om als eerste via de website te bestellen. We gaan zeker vaker bestellen. En we zullen jullie aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Simon