Beoordelingen van Pizzeria Excellent Bennekom

Recente recensies van Pizzeria Excellent Bennekom

5 sterren na 14 reviews

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere pizza's en snelle bezorging ondanks de afstand.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, goed warm en keurig op tijd bezorgd!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, snel bezorgd en goeie kwaliteit! 10/10

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. bestelling was keurig op tijd klaar

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel 1,5 uur voordat we ons eten hadden. Het eten was van goede kwaliteit alleen de mexicano was droog en ook kregen we twee keer knoflook ipv knoflook en cocktailsaus. Voor de rest was het goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4,50 is een beetje duur voor Turks brood met kruidenboter, maar verder is alles heerlijk.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De kapsalon groot is ook echt groot. En de pizza's zijn top!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Al paar keer besteld.. snel geleverd en nog goed warm. Wij blijven bestellen!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met lamsshoarma!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer pizza besteld. Ook deze keer weer top van smaak. Ook een goede service en leuk om als eerste via de website te bestellen. We gaan zeker vaker bestellen. En we zullen jullie aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Simon