Beoordelingen van Pizzeria Excellent Bennekom

Recente recensies van Pizzeria Excellent Bennekom

5 sterren na 430 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Keurig op tijd bezorgd!

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk, maar bij 2 waren de toppings er volledig naast gegleden. De bezorger was onvriendelijk.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snacks, altijd goed op tijd geleverd en altijd warm!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s, snel bezorgd

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging niet helemaal goed, maar werd snel en geweldig hersteld. Eten was lekker en goed warm. Top levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Pizzeria Excellent en zijn een tevreden klant. Daarom tijd voor een mooie beoordeling die ze verdienen! De patat is goed gebakken, vers en knapperig. De kaassoufflés zijn groter dan wij gewend waren en zit veel kaasvulling in. De pizza's hebben een heerlijke dunne knapperige deegbodem en zijn rijk gevuld. Wij bestellen vaak de Vegetaria en tonijn met extra artisjok, heerlijk! De uien zouden iets minder dik gesneden kunnen worden op de pizza, maar dat is uiteraard persoonlijk. Ook de gamba's waren de laatste keer heerlijk gaar en precies goed gekruid. Het is hier lekker eten en heel graag tot een volgende keer!

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en de bezorging kwam sneller dan verwacht :)

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma schotel met kaas was heerlijk!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en prima van kwaliteit!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op tijd, het eten is gewoon goed. De grote kapsalon is ook écht groot. Top!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd. snelle bezorging. Bedankt!

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd gehad Tweemaal kapsalon Super snel getegeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helaas al koud toen het bij ons aankwam

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig gekruid. anders dan mijn eerste calzone di mama

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma schotel was heerlijk, alleen de kaas was vergeten.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer excellent, deze week voor de 2e keer eten besteld, andere gerechten en wederom top.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super snel bezorgd. Goed warm en lekker.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekkere pizza's besteld, keurig op tijd en nogmaals erg lekker voor een goede prijs.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de grote bestelling was alles er binnen het aangegeven bezorgmoment. Het eten was zoals alle keren super lekker en zeker weer voor herhaling vatbaar!

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en heel snel bezorgd

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel, ondanks dat ze helemaal vanuit Bennekom moeten komen en altijd heerlijk eten. Wat je ook bestelt, het is altijd goed. Het enige wat ik een beetje jammer vond is de laatste keer dat ik een kip schnitzel met champignon room saus bestelde, er geen saus bij zat, alleen champignons. Terwijl hun saus juist zo lekker is!!!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima smakelijke pizzas quattro fromaggi en Gamba

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, ik bodem was erg goed! zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vettige kleffe hap. Je verwacht een krokante bodem van een pizza. Zou de bodem niet gaar gebakken misschien of komt het door de topping. Pizza tonno was bevat veel tonijn. De pizza spinazie plukjes spinazie. Het valt op dat het ei niet is gestold. Alles op 1 hoop gelegd. Rauwe uienringen en paprika en zwart gebrande plekken op de rand van het deeg. Een pizza hoort rond te zijn en niet ovaal zoals in de doos lag. Bezorging . Het opgegeven bezorg moment wordt op doordeweekse dag niet gehaald. Levering kwartiertje te laat.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma schotel was weer heerlijk!

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker en hoefde niet lang te wachten op de bestelling!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijke smaak, lekker warm en op tijd bezorgd.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle pizza's (6 stuks) heerlijk vers en smakelijk. Perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en alles was goed warm. Alleen de spareribs was niet wat we ervan verwacht hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. lekkere pizza en lekkere grote kapsalon.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovende berichten maar vond het tegenvallen. Slappe bodem en letterlijk alles erop geflikkerd op één hoop. Voor mij geen herhaling

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en en lekkee warm!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vaker de pita broodjes vergeten en ook te harde frietjes en frikadellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti was uit het bakje, leek alsof dit was gevallen. De lasagne was aangebrand en zat vast aan de bodem. De tiramisu was nog bevroren. Heel jammer, eerste en laatste keer dat we hier bestelen.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 6 pizza’s besteld, en zijn erg tevreden! Knapperige korst en goed belegd. Goede kwaliteits-/ prijs verhouding. Een aanrader!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en geen sausjes meegeleverd

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekkere pizza 🍕

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie pizza's. Goeie bodem, goed belegd. Super snel bezorgd! Vriendelijke bezorger.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, netjes bezorgd binnen de aangegeven tijd! Helemaal niets op aan te merken!! De vijf sterren zijn verdiend.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en de shoarma schotel was weer top!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Rand verbrand, weinig beleg, te duur voor wat je er voor krijgt, jammer

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Vers en nog warm met bezorgen. Ook de bezorging was sneller dat het tijdsframe aangaf! Wij bestellen hier vaker!

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld, deze kwam goed warm aan. Alleen jammer dat de groentes ui, paprika, champignons zo vreselijk groot gesneden waren. Hier zou meer aandacht aanbesteed kunnen worden, want dit komt niet de pizza ten goede!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complete bestelling, warm en op de afgesproken tijd. Gerechten zijn heerlijk en ruim voldoende. Aanrader dus

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke broodjes en mooi op tijd bezorgd!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

6 pizza's besteld. ALLEMAAL SUPER LEKKER EN VERS! PERFECT OP TIJD BEZORGD!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lekker, alleen jammer dat ze niet gesneden waren. Dat is wel zo handig met 6 kinderen.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij de calzone extra ansjovis aangevraagd (en voor betaald). Dit zat er niet bij. Ook een opmerking geplaatst dat de calzone zonder ui moest, toch zat hier volop ui in.

Reactie van Pizzeria Excellent:Beste Iris Sittrop, Wat vervelend dat dit over het hoofd is gezien. Tijdens drukke tijden komt dit helaas wel eens voor. Maar dit mag natuurlijk geen excuus zijn. Bij de eerstvolgende bestelling krijgt u van mij een pizza naar keuze gratis als goed makertje. Geef het even aan in de opmerkingen welke pizza u wilt en anders kunt altijd bellen. Excuus voor dit ongemak en hoop op uw begrip. Mvg

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden op tijd, helemaal warm bezorgd. En super lekker!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en lekker, bedankt

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte bediening, zowel halen als bezorgen. Gezellig Restaurant om te eten.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed. Heerlijk genoten van de calzone pizza.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar.netjes geholpen.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de allerbeste pizza zalm en nu ook sparen voor korting. Goed bezig 👍👍👍

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriet, de pizza Claudia besteld met 3 extra's. Weer helemaal perfect en op de beloofde tijd. volgende keer weer!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering. was lekker ! Hadden Kapsalon

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heel snel de pizza bezorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd zonder champignons bij mix grill maar ze zaten er wel in dat is jammer .maar verder alles goed en lekker ,ze belden nog even omdat het wat later kwam

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en salade, snel bezorgd op vrijdagavond. Top !

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en pizza’s waren weer heerlijk!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

4 gerechten besteld waarvan 1 pizza Margerita met turkse worst. We vonden de hoeveelheid turkse worst wat karig. Jammer want verder is het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza. Like Italië

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed en was binnen een halfuur bij ons in huis! Erg tevreden :)

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! binnen de tijd bezorgd!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en as usual lekker!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers! Snelle levering! Top tent!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza ,Claudia was dit keer niet lang genoeg gebakken, waardoor het ei nog rauw was en de uien te hard. Het leek wel of het recept gewijzigd was. Daarnaast was de pizza deze keer erg vet. De olie liep door de doos. Jammer, want tot nu toe was ik zeer tevreden en was de pizza heel erg lekker en een echte aanrader.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten van die heerlijke pizza's

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA PIZZA'S ***** De temperatuur bij brengen SUPER ***** Bezorging heel vriendelijk, óók een TIEN!!!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti was prima, ook de patat was lekker zelfs na bezorging knapperig. Echter spareribs kunnen ze beter van het menu halen, dat leek wel van een paar dagen oud en opgewarmd in de magnetron.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, ik had alleen gehoopt rechtstreeks bij de pizzeria te bestellen, maar dat is dus niet gelukt helaas. Ik wil geen tussenkomst van internetbedrijven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 1,5 uur... Dat is gewoon veel te lang... En ik kon de kortingscode niet kwijt via jullie website

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza's en goed op tijd bezorgd

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta’s blijft genieten!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en volgende

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit was uitstekend de bezorgtijd liet behoorlijk te wensen over.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd op zondag! Prima pizza's! Lekkere italiaanse bodem, prima belegd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die we gewend waren.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was rijkelijk belegd, en vlotte bezorging. Ik ga binnenkort zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer gewoon weer super lekker gegeten. Wij hadden een carpaccio, Salami pizza en wat friet en snacks smaakte heerlijk. Ook een van de zeldzame restaurants met fatsoenlijke knoflookSaus. Top kwaliteit. Bezorging ook snel.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de shoarma schotel was weer top!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd, eten perfect

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta met zalm besteld, maar een andere pasta gekregen :( Bezorgtijd erg lang, ruim een uur en een kwartier.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe waren de bestellingen prima, maar vandaag was de lahmacun aan de randjes verbrand helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, grote porties en super lekker

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op het verkeerde adres bezorgd na 1,5 uur wachten, vervolgens dus koud eten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en snelle bezorging

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering. In de mail stond een tijd aangegeven, echter kwam veel sneller. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, heel snel bezorgd!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Bedankt!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel bezorgd! en de shoarma schotel was heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was supper warm en lekker, Het was nettjes en optijd bezorgd en de bezorger was echt vriendelijk !blijven bestellen!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima,zoals altijd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudige site, voldoende keuze. Kwaliteit dik in orde. Lekker!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heel netjes. Prima pizza di Mamma en Mozzarella. Dessert crème brûlée was was door elkaar geschud maar de smaak was goed. Tira misu beter dan gemiddeld.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk! De service was vriendelijk. Relatieve dure pizza, maar verder top. Ik kom zeker terug!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!! Keurig bezorgd en de kwaliteit was weer goed.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en lekker eten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige patat, groot portie saté en goede (niet vette) pizza.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele nette vlotte bezorging. Kapsalon besteld die echt heel goed heeft gesmaakt. Top👍

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De donner was wat droog De pasta zalf excellent

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wij besteld hadden,was lekker en goed warm,bezorging vriendelijk.voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren onze pizza's koud toen we ze kregen . Erg jammer

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was niet helemaal compleet. Er ontbrak een salade, In plaats van de gevraagde sauzen, 2x knoflook, tomaten ui saus en sambal. Kregen we vier keer knoflook. Wij hadden bij de schotel Adana champignons, ui en paprika verwacht. Maar we kregen alleen gehakt van de gril. Wat we kregen was overigens wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon shoarma besteld Erg snel en ontzettend lekker Aanrader

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza’s, maar heb 1 uur moeten wachten op de bezorging. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, precies op tijd en mooi ruim belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, maar om 18 u besteld om om 19.30 te laten bezorgen, als die mogelijkheid er is dan ga je er vanuit dat een bedrijf een planning heeft, als dan om 19 u veel mensen bestellen dan hou je dus rekening met de eerdere bestellingen lijkt mij, helaas niet bij dit restaurant. om 20.30 kwam ons eten waar we zelf voor hebben moeten bellen, dus geen belletje met excuses we komen later helemaal niks. we bestellen wekelijks hier maar das nu wel voorbij

Reactie van Pizzeria Excellent:Beste Ellis, Afgelopen zaterdag is een van onze koks met klachten naar huis gegaag. Vandaar dat er vertraging is opgelopen in de bezorgingen. Wij hebben ieder klant waarbij vertraging is opgelopen gebeld en de situatie uitgelegd. Wellicht dat we u niet hebben kunnen bereiken. Wij zijn normaal gesproken altijd redelijk snel met onze bezorgingen, maar afgelopen zaterdag was een uitzonderlijk geval en wij zullen ons uiterste best doen om dit niet meer te laten voorkomen. Nogmaals onze oprechte excuses en we hopen op uw begrip, vooral in deze vervelende periode waarin we met z’n allen kampen. Mvg

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima! Calzones waren erg lekker en bestelling mooi op tijd klaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Super geen klachten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spuperrr lekker en topbezorger !!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze dochter werd 15 en mocht kiezen wat we gingen eten. Het smaakte heerlijk, dus een geslaagd verjaardagsmenu 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en de pizza's waren warm. Heerlijke pizza's. Zeker een aanrader :)

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, maar de salade zat er niet bij.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s, elke keer heel erg ruim belegd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was super. Ik had in 2x besteld, waarbij de ophaaltijd verschillend was. Hierdoor was het toetje nog niet klaar. We kregen hiervoor Creme Brulee, deze smaakte perfect. Ik vond alleen dat de hoeveelheid erg weinig was. Tip voor een volgende keer, zorg voor grotere schaaltjes dat er meer in kan. Het was nu een heel dun laagje. Verder hadden we Calzone, die smaakte ook heerlijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker!!! Pizza Turkse worst is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super service, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar erg veel :)

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service.Enthousiaste bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling helaas niet compleet

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er bleek al wat uitverkocht te zijn van mijn bestelling. Dit hebben ze bijna meteen na de bestelling telefoon opgelost! desondanks was het weer heerlijk!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit & lekkere pizza keurig op tijd bezorgd.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was taai en dus niet lekker

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk!! De shoarma was heel matig. Hele kleine kruimelstukjes en heel droog. Dat was erg jammer.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Keurig op tijd bezorgd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde pizza's en snel geleverd (op vrijdagavond)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en bezorgd op aangeven tijd!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede ingredienten, vriendelijke mensen. Nog meer groente zo helemaal top zijn.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, op tijd geleverd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s 1 pizza was wel beetje nat maar ws door de vele groenten. Tiramisu veel beetje tegen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een beetje lang, deze keer! Was wel heel lekker!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lauw/koud ontvangen. 18. 20 een mail dat het eten onderweg was. 18.50 eten ontvangen dat wil zeggen dat er meerdere bestellingen tegelijk bezorgd zijn of de gene is met een grote omweg onze kant op gekomen. Zeer onder de maat.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit pizza prima, had wat warmer gemogen. Snelle en correcte bezorging.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd! Gebeld ivm 5 minuten later. Lekkere pizza.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben er heerlijk van gegeten, keurig netjes verzorgd, de grote van het portie was precies goed. vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza' s waren excellent. Bezorging was uitstekend. Jammer dat de toegezegde kortingen voor bestelling via de website niet worden toegepast.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima doner en pizza!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en lasagne! Top!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Voldeed aan verwachtingen. Keurig op tijd bezorgd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld via jullie eigen site op de afgesproken tijd een heerlijke maaltijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was weer heerlijk!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen week 2x15 maaltijden besteld. In een woord: geweldig! Alles keurig op tijd en precies volgens de bestelling afgeleverd. De pizza’s waren echt super (bodem&rand krokant, en de inhoud: goed belegd en vooral smakelijk). Het personeel is ook nog eens echt aardig in de omgang. Al met al: ze doen het excellent!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging was super snel!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza salmone en de calzone waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, nog lekker warm en op tijd geleverd

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima; heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd! We gaan zeker nog een keer bestellen!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Beleefde bezorger Goede pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren besteld bij pizzeria excellent, het eten was een uur te laat en meer koud als warm. Wij spraken de bezorger hierop aan, en werden gewoon afgesnauwd op een zeer asociale en beledigende manier. Bovendien waren de pizza's niet compleet en niet zoals ze horen te zijn. Ik hoop dat hier een reactie op komt vanuit het restaurant, anders is het voor ons gelijk de laatste keer geweest

Reactie van Pizzeria Excellent:Beste heer van Osh, wat spijtig om dit te lezen van een vertrouwde vaste klant als u. Ik kan u vertellen dat het die dag enorm druk was, maar dat mag geen excuus zijn om koude gerechten te leveren. Uiteraard zal de bezorger hierop aangesproken worden. Onze oprechte excuses hiervoor en we hopen u in de toekomst nog altijd maaltijden te bezorgen, uiteraard op tijd en warm.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza lekker warm bezorgd nog eerder dan vermeld👍

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten gaat achteruit toen we het kregen alles lag overhoop saus en al er jammer de laaste tijd

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima te eten snelle levering

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Bezorging was snel, alleen de afgesproken plek niet gevonden, maar die was ook te moeilijk denk ik.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed : verse ingredienten en niet te zuinig.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en tijdige bezorging

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles wat je besteld is correct voltooid, het is goed bereid en ook op de eerste blik goed van kwaliteit, het is ook goed verpakt en het voedsel is nog warm bij overhandiging, ik weet dat ik altijd bij Excellent blijf bestellen, het is vertrouwd en het wordt snel bezorgd. Online bestellen wordt goed geupdated en altijd vriendelijke bezorgster en bezorger.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en snel bezorgd 👍

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het verbaasde me dat de pizza pas de oven inging toen ik kwam om hem op te halen. Was in ieder geval goed warm. En ik miste dat kleine vleugje italiaans. Was het de oregano die ik niet proefde? Of het deeg iets anders?

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger stond weer snel voor de deur! De kapsalon was weer heerlijk!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snel bezorgd. Saus was vergeten, maar de fout werd snel hersteld. Top!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kipsate was heerlijk. De service uitstekend. De frieten waren vergeten en kwamen ze heel snel thuis langs brengen. Proma opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZEEEEEER slecht..... Donerschotel: 4 reepjes doner, lauwe slappe friet... sla van 3 dagen oud....Kapsalon: erg klein... kaas niet gemolten en wederom lauwe slappe friet. Extra pittabroodje was zo hard als een discusschijf. Zelfs de hond wilde het niet. Bezorging duurde 42 minuten. Waardeloze grillroom. ik zal er nooit meer iets bestellen. Smerigiste doner wat ik ooit heb gehad!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder problemen bestelling goed aan te geven. Bestelling eerder bezorgd dan aangegeven en goed op temperatuur.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ouderwets lekker met een prima bezorging.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd even tevreden want de kwaliteit is consistent top! De pizza is rijkelijk belegd en goed van smaak en de pasta met garnalen (die we voor het eerst bestelden) was echt super lekker. Bezorgers zijn ook heel aardig en we krijgen altijd onze bestelling op tijd. Blijf doen wat jullie doen! :)

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijke schotels (Lams -shoarma en Mixed grill.) Wij zullen nog wel vaker uit de uitgebreide kaart een bestelling doen, want dit eerste experiment bij Pizzeria Excellent in Bennekom is heel geslaagd te noemen. Marcel en Anneke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heel vriendelijk. De pizza was alleen een beetje slap.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was snel, zelfs met drukte. Goede pizza voor weinig geld, en de hot wings zijn gewoon fatsoenlijk scherp. Helemaal prima.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede shoarma, snel en keurig bezorgd. Vlees en frietjes apart, dus geen kleffe zooi. Prima 👍

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker! Salade helaas niet vers en lang wachten voordat het werd bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten in ruime hoeveelheden. Alleen werd het 25min te laat bezorgd, terwijl de bestelling al een paar uur daarvoor geplaatst was. :-(

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: Heerlijke Calzone’s.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze smaakte heerlijk. Alleen jammer dat er van de 5 pizza’s twee waren met eierschalen erin.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van smaak en goed warm bij aankomst!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersupersnel! En heerlijke pizzas. Goeie bodem. Heerlijk veel verse ingredienten erop.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, alleen erg jammer dat de separaat bestelde olijven er niet op zaten.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastich! Beste pizza in Ede. Vriendelijke mensen.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone was wat te lang gebakken. Verder lekker gegeten.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, en bezorging was vlot. Helaas was de bezorging zo vlot dat de pizza eindelijk alleen het deeg was en alles kaas er zo ongeveer naast leeg. De schoarma schotel was zo ongeveer.gemixed. Het eten is goed maar let ook op hoe e.e.a bezorgd wordt. Het oog wil ook wat. Tevens moeten bezorgkosten worden betaald waarvoor je ook een zekere.zorg bij bezorging mag verwachten en kosten voor een Ideal betaling is niet echt meer van deze tijd

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, goed warm een erg lekker

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's! En goed warm. Eerste keer dat we hier hebben besteld maar voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd snelle bezorging.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2Pizza calzone en een pizza Hawaii besteld, de bezorging was snel en goed de pizza's waren goed op temperatuur. De Hawaï was lekker maar de calzones niet. Ze waren gevuld met shoarma?? Op zijn zachts gezegd een zeer vreemde keuze en uiteraard niet wat je verwacht! Pizza is Italiaans daar past geen ander ingrediënt in. De shoarma overheersde alle andere ingrediënten. Dus wij gaan geen calzone meer bestellen hier! Erg jammer want op zich had het lekker kunnen zijn met de juiste ingrediënten zoals het hoort als je zo een gerecht besteld. Ik geef daarom geen 1 maar 2 sterren hopelijk gaan ze kijken wat er wel in een calzone hoort. Dan zal het ongetwijfeld goed smaken!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en was weer lekker!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische pizza was echt lekker: lekker veel groente en niet teveel kaas, zodat hij niet zo zwaar en vettig wordt. Bezorging gebeurde snel. Wij hebben vaker hier pizza besteld en het bevalt altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering en kwaliteit waren Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie bezorgen goed op tijd. Het eten blijft dan vers/warm! En het eten is daarnaast niet heel erg duur, en erg lekker. Top Restaurant!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, lekker en snel. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, keurige bezorging

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s kwamen goed heet aan, hoewel ze 20 minuten te laat werden bezorgd na een toch al lange wachttijd van een uur. De pizza’s waren lekker maar wel met een erg brede kale korst en zowel de standaard als de extra bestelde (en extra betaalde) champignons waren afwezig. Ik vind het belangrijk bij de lokale pizzeria te bestellen maar de roep om een van de grote landelijke ketens wordt bij de pubers zo wel steeds groter

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Lekkere burgers, sneller dan verwacht bezorgd! - Schotel was nog een beetje koud.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar wel voor de laatste keer besteld. 1e keer 1,5 uur geduurd dus 2e keer afgehaald. Patat vergeten die werd nagebracht maar dan is de rest bijna koud. Gisteren voor de 3e keer besteld. Weer patat vergeten. gelijk gebeld en gehaald maar weer half koud. En geen excuses of enige compensatie. Slechte service.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden echt supersnel bezorgd, maar doordat de bezorger op het laatste moment vol in de remmen ging, lag de topping niet meer helemaal op de pizza maar er naast. Verbeterpuntje. Op eén pizza extra artisjok besteld, maar er lagen maar vier stukjes op.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en veruit de lekkerste bezorgpizza in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam 1,5 uur later pas bij ons aan en dan ook nog eens half zwart. Gebeld en foto gestuurd maar het kan ze niet zoveel schelen wat betreft zwarte pizza en bezorgtijden. Heel erg jammer dat ze het niet wisten op te lossen.

Reactie van Pizzeria Excellent:Beste Ruben, wat spijtig om dit van jou te moeten lezen. We hebben hierover gisteren telefonisch contact gehad. Integendeel tot wat jij beweerde is de bestelling exact binnen 70 minuten geleverd (dit i.v.m. met de enorme drukte). Daarna belde je nog een keer met de mededeling dat de pizza zwart was omdat het volgens jou aangebrand was. We hebben je gevraagd om een foto er van te sturen en dit heb je gedaan. Helaas kan ik de foto hier niet uploaden, want de foto bewijst exact het tegendeel van wat jij beweert. Jij pleitte er voor om je geld terug te krijgen en omdat wij daar niet mee instemden krijgen wij zo'n recente van jou. Ik kan uit het systeem zien dat jij veel vaker bij ons hebt besteld en tot heden geen probleem meldingen van jou gekregen. Wij doen ons uiterst best om onze klantvriendelijkheid hoog te houden. Ik vind het dan ook enorm triest dat je met onwaarheden hier ons zwart probeert te maken. Zo gaan we niet met elkaar om vind ik. Jammer dit!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's kwamen veel te laat zonder dat daar een melding van was gedaan. Ook vonden we dat de pizza's meer gevuld konden worden.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie pizza’s besteld vanuit de auto. Zelf opgehaald. De pizza’s waren exact op tijd klaar. Vers uit de oven, precies zoals besteld. Smaakvol met verse ingrediënten voorzien van een glimlach. Dankjewel !

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd (veel sneller dan aangegeven) Prima pizzas. Goeie bodem, goed belegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn heerlijk maar patat moet je er niet halen 2x gefriuurd dus te vet en veel te veel zout.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Goed belegd, prijs kwalitiet is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pastaarbonara zoals altijd In alleopzichten . Toch een minpuntje. Onlsamg bestelden wij ook Vers Yurks broon met kruidenbotoer. Het brooh was allerminst vers. "rtaai den ingedroogd. Dursden dit niet tw herhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben erg lekker gegeten, besteld en lekker snel geleverd. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was lekker en was goed warm! Ga zo door.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling goed ingepakt en volledig bezorgd, ook bij de eerste bestelling snel bezorgd zodat het ook nog (alsof ik in de zaak zat) vers bereid te eten was. Het smaakt erg goed, lekker! Tot de volgende bestelling! Prima om aan te raden. Zeker weten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, lekkere pizza’s en frietjes fijne bestelwijze via website en snel geleverd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed keurig correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede wijn behoeft geen krans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd, petje af. de volgende bestelling de groente en sla apart inpakken alstublieft. Het vlees is dan zo afgekoeld dat ik het uit het broodje moest halen en opnieuw opwarmen moest. Het was desalniettemin lekker kippenvlees, dank U Tot de volgende bestelling. Groet en succes, Creemers

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Missende topping van vorige bestelling deze toegevoegd zonder extra kosten. Snel, goede service en wederom lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen met enige regelmaat bij jullie, en iedere keer staan we weer versteld van de goede kwaliteit en de klantvriendelijkheid. We zullen met veel plezier bij jullie blijven bestellen en genieten van het overheerlijke eten. Ga zo door!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect product en op de minuut nauwkeurig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger liet de pizza vallen, zij er amper wat van, zette ze voor de deur en was snel weg. Gelukkig was het een calzone. Maar wel open gebarsten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's niet erg warm en het ei op mijn Claudia was nagenoeg rauw. Volgende keer beter hoop ik!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan en afgehaald. Eerst stond ik binnen al een tijd te wachten zonder dat iemand kwam, daarna waren de pizza’s nog niet klaar op de afgesproken tijd. Kan gebeuren, ik hoefde uiteindelijk niet eens zo lang te wachten. Helaas was de rucola die ik er extra bij had besteld (en betaald) vergeten :( Pizza’s waren zoals altijd wel erg goed, maar de service kan wat beter.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals afgesproken op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, warm geleverd, smakelijk en voldoende grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede (wijn) pastageen krans. Zoals altijd is de Carbonara weer een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza shoarma was te dik belegd waardoor de balans van smaak weg was. En de knoflook saus was niet meegeleverd €2 voor niks. Dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Andere 2 pizza’s salami en fungi waren prima. Wel super afgeleverd. Had adres van mijnmoeder opgegeven (2km van mij vandaan) en de bezorg dame op de fiets kwam hem naar ons brengen. Das een mooie plus.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en op tijd bezorgd

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en pasta's werkelijk van hoge kwaliteit en munten uit door een geweldige smaak. Bovendien, simpel online te gestellen en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren vergeten de pizza te snijden, hadden ze er een pizzasnijder van het huis bijgedaan, super! Zoals altijd waren de pizza's heerlijk, 5 min eerder dan gevraagd en warm. Bedankt voor de goede service

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet meer zo warm helaas. Lamsshoarma was heerlijk, maar de spareribs waren niet zo lekker en erg vet.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig bezorging. Goede pizza. Bezorger was enorm vriendelijk.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate schotel smaakte weer heerlijk!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit weer! Goede bezorging.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellente pizza’s

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de calzone mama als de salmone waren uitstekend

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jammer was is dat de prijzen online anders zijn dan op de borden voor de deur. Ook het bestellen van de pizza's: op de site waren het andere pizza's dan binnen bij jullie. Misschien hadden we beter kunnen bellen om onze bestelling door te geven. Bezorging was enorm snel terwijl ik mail kreeg van een uur. Maar na een belletje hoorde ik dat het rustig was en ze sneller zouden komen. Waarvan akte!!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd. Op zondag! En echt prima pizza's; goeie bodem, goed belegd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in de regio!!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld. Waren al snel op! Heerlijk. We waren ook verrast hoe snel het was bezorgd. We bestellen zeker weer eens bij Excellent Bennekom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten en snel bezorgd!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Italiaanse stijl pizza’s met verse opbouw en goeddeeg. En de service en bediening is zeer vriendelijk. Aanradet.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede calzone, precies op de gewenste tijd geleverd.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangegeven. Heerlijke pizza. Beleefde bezorger.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip saté en de kipschotel was prima. Alleen was het niet warm meer

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top, eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordat de pizza wordt bezorgd zet ik een pizza bord onder de grill. Meng in een schaaltje verse knoflook en olie; strijk dat mengsel straks over de pizza Extra bij mijn GAMBA PIZZA: salami, kappertjes, artisjokken, olijven en ui. ECHT: FANTASTISCH LEKKER!!!!!!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima! Lolly s voor de kinderen erbij. Vorige keer een pizza snijder. En fijn de tip om via de eigen site te bestellen stuk goedkoper!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit keer kregen we fabrieks-pizzabodem. Dat zijn we niet gewend. Ik heb er wel even over gebeld en werd er uitgelegd dat dit door de drukte kwam en dat het bij uitzondering was. Ik hoop het maar, want pizza moet echt met verse bodem.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's, heerlijk en op afgesproken tijdstip klaar!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima aflevering en heetlijk gegeten van de lekkere diversen pizza,s.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, rijk belegd en ondanks dat geen vochtige bodem.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van Bennekom en ze bezorgen gelukkig ook in Wageningen!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer eten van jullie. Lekker pittig en gezouten. Ingredienten kwalitatief lekker. Fijn die salade met appel erbij in..eens wat anders dan standaard armoedig bakje sla. Goed bevallen en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdsplanning kan beter 1e bericht planning 20.30 en ze stonden om 20.02 bij mijn deur

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salmone pizza was ondanks extra zalm zeer matig belegd niet wat ik gewend ben. De bezorger was ruim een kwartier na de afgesproken tijd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op de gevraagde tijd bezorgd. De friet mag iets langer gebakken 😁

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel . En wat fout ging met de bestelling, is na een belletje netjes opgelost en gebracht. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vertellen wel vaker pizza of broodje döner hier. Is hier uit de omgeving 1 van de betere. En de enige die fatsoenlijk een broodje döner bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en heel lekker eten. Echt een aanrader.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza besteld via website, prima site gemakkelijk te gebruiken. gekozen voor afhalen. Pizza's waren op tijd klaar. Goed beleg erop. prima kwaliteit. Ga zo door!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de pizza niet heet was

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel grotere pizzas dan wat ik had verwacht voor de prijs, en ook super lekker :) Website duidelijk, snelle levering en de status-mailtjes maakte het een fijne ervaring.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakt prima

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben heerlijk gegeten. bestelling was keurig op tijd. bedankt

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza's. Goed van kwaliteit. Correct afgeleverd volgens afspraak.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade bij de spareribs ontbrak en de spareribs waren niet goed warm. Verder wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Goed belegd. Bezorging netjes op tijd. Wij bestellen hier vaker.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is uitstekend voor elkaar!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en ook binnen een nette tijd bezorgd.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, niet duur, goed belegde pizza's en vooral lekker! Aanrader

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk!

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben wat besteld en hebben het zelf opgehaald. Het was allemaal snel klaar en het smaakte uitstekend. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is lekker knapperig en precies zo belegd als ik hem graag eet. Prima dat er zoveel extra mogelijkheden zijn. Thuis zorg ik dat er goede olijfolie met vers geperste knoflook klaarstaat om als laatste over de pizza te verdelen. En dan kan het feestje beginnen.... Een pluim voor de pizzabakker! Ik bestel graag weer.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza salmone, echt een aanrader.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en niet duur

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamsshoarma schotel taai met veel kraakbeen en daarvoor erg duur. Patat en salades wel lekker.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza's als of ze rechtstreeks uit Italië waren geleverd. Smakelijke ingrediënten waarmee de pizza rijkelijk was bedekt. Bezorging was precies op de tijd zoals in de bestelapp was aangegeven

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste pizza bij dit bedrijf hij was lekker.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza voor een hele goede prijs!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza goed op tijd...goed warm en smaak is perfedt.....bezorger correct en vriendelijk

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we ruim een uur hebben moeten wachten 😞 Vaker besteld, pizza’s zijn heerlijk, maar zoals gister zo lang wachten vind ik niet leuk.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn mn chocomel vergeten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjescop tijd, eten warm, goed van smaak. Zoals het hoort

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1,5 uur gewacht op 1 pizza en 1 friet die niet al te warm meer was. Bezorgtijd wordt pas aangegeven als bestelling betaald is, onacceptabel!!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en eerder dan verwacht Top

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en nette bezorging

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima schotels, alleen half uur te vroeg geleverd!!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Döner schotel was weer heerlijk! En snel bezorgd!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en prima levering.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd 5 sterren. Kapsalon kalfsvlees en een hamburger. Toppers

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s snelle service.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant doet zijn naam eer aan. De maaltijden waren goed verpakt, en dus nog goed warm. De bezorging was prima, correct en beleefd. Al met al, uitstekend !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza voor een hele prima prijs!!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was in Wolfheze aan heelsumseweg terwijl er op bestelling duidelijk heelsumseweg in Bennekom stond. Hierdoor pizza’s een half uur later. Ik had een grote bestelling ivm verjaardagsfeest dus nu hadden mijn gasten een bijna koude pizza

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza, broodje doner en pasta formaggio besteld, was HEERLIJK!!! Voor herhaling vatbaar!!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gevukde en zeer smakelijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online. Precies op tijd klaar Veel keuze. Dank!!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke quattro formaggi pizza, warm en snel bezorgd!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik helaas 4 sterren geef. Maar als ik geen feedback geef, veranderd er ook niets ;). Alle pizza's waren weer heerlijk en snel bezorgd echter de pizza Americana was wel heel bescheiden. De Salami Pizza kost 8euro en de Americana 9 euro. (Zonder korting). Nu leek het mij logisch dat je dan de Salami zou krijgen van de Salami pizza én een beetje extra ham. Maar er liggen nu 2 plakjes salami en 2 plakjes ham op de pizza. Vond dit jammer aangezien jullie alle zo dik beleggen en dit is echt weinig. Dit is geen klacht of gezeur! Gewoon een aandachtspuntje ;)

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was lekker en de salade maar de Spareribs weinig en geen smaak

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben laatst ook een bestelling op het zwembad laten bezorgen. Dit was toen heerlijk. Wij vonden de kwaliteit nu minder, maar dit zal wel in de afstand Wageningen-Bennekom hebben gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza met lamsshoarma,maar dan wel met meer lamsvlees zou het beter smaken.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, goed heet bezorgd en wat n fijne prijs!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijke pizza's voor een goede prijs.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eerder dan verwacht. Pizza doner leek al even klaar te liggen. Was droog en daardoor niet lekker (zowel vlees als champignons) . Overige drie pizza 's prima van kwaliteit.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd , en prima van smaak

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, topkwaliteit.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd lekker warm en lekkere pizza s op de vraag of ze gesneden konden worden kregen we er een pizzasnijder bij! super

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uitstekende pizza en geleverd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Negen pizza's, voor een heel gezelschap. Heet bezorgd, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Zowel de vegetarische als de andere pizza's.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we hier besteld hebben sinds de nieuwe eigenaar. Nu wel een verse bodem. Lekkere pizza goed belegd en prima prijs. We komen zeker terug.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, prima prijs.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd bezorgd en lekkere warme heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super lekker, alleen ivm Hemelvaartsdag drukte , anderhalf uur op de pizza moeten wachten.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en omdat het 20 minuutjes later was door drukte 2 blikjes cola als excuses, top service!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere pizza's en snelle bezorging ondanks de afstand.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, goed warm en keurig op tijd bezorgd!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, snel bezorgd en goeie kwaliteit! 10/10

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. bestelling was keurig op tijd klaar

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel 1,5 uur voordat we ons eten hadden. Het eten was van goede kwaliteit alleen de mexicano was droog en ook kregen we twee keer knoflook ipv knoflook en cocktailsaus. Voor de rest was het goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4,50 is een beetje duur voor Turks brood met kruidenboter, maar verder is alles heerlijk.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De kapsalon groot is ook echt groot. En de pizza's zijn top!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Al paar keer besteld.. snel geleverd en nog goed warm. Wij blijven bestellen!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met lamsshoarma!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer pizza besteld. Ook deze keer weer top van smaak. Ook een goede service en leuk om als eerste via de website te bestellen. We gaan zeker vaker bestellen. En we zullen jullie aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Simon