Avaliações de Pizzeria Excellent Bennekom

Avaliações recentes

5.0
Arjan kennis
Hoje

Lekkere pizza's ze waren optijd gebracht dus een aanrader.

Main
Hoje

Was heerlijk!

B.E.W. van de Bilt-van Ojik
30 novembro 2022

Dit blijft een van onze favoriete plekken om te laten bezorgen. De kapsalon was zoals altijd weer lekker en goed. De pizza's hadden dit keer wel wat meer toppings mogen hebben. Dit zijn we beter gewend van pizzeria excellent.

steenbergen
29 novembro 2022

alles prima, tot de volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cees
25 novembro 2022
Marian hooijer
22 novembro 2022

De derde keer op rij worden we gebeld dat t later wordt. Dat kan natuurlijk als het druk is maar stuur dan niet een mail dat het 1 uur duurt. Misschien dat systeem aanpassen?? Het eten is zoals altijd voortreffelijk!!

Maria
22 novembro 2022

Lekkere pizza 's alleen jammer dat ze koud waren. Later bezorgt dan aangeven maar hebben het wel telefonisch doorgegeven.

Elmer
20 novembro 2022

Zoals altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian Hooijer
11 novembro 2022

Zoals altijd...top kwaliteit en levering op tijd.

Keka
10 novembro 2022
Anoniem
10 novembro 2022

Supersnel en goeie pizza's!

Stefan Vaessen
6 novembro 2022

Pizza’s erg goed, bezorging een half uur later dan gevraagd terwijl bestelling al een uur voor bezorgmoment online was geplaatst

Monique
5 novembro 2022

Was weer lekker

Elmer
1 novembro 2022

Altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eduard
30 outubro 2022

erg goed eten en snel geleverd, super.

monique
26 outubro 2022

Was weer super lekker en netjes optijd

Jan
24 outubro 2022

Heerlijke pizza’s, snel bezorgd op zondagavond. Deze pizza’s zijn zoveel lekkerder als de twee commerciële pizzabakkers in het dorp. Wij kiezen liever voor Excellent 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Keka
19 outubro 2022
Margreet
16 outubro 2022

Wederom prima alleen was de wachttijd erg lang. Maar het wachten werd beloond met een lekkere & warme pizza

Patrick van Dijken
10 outubro 2022
Jan & Terry Langedijk
9 outubro 2022

Pizza Calzone shoarma prima, kipschotel kaas/ananas prima, de portie spare-ribs vonden we klein gezien de prijs, maar verder prima

Elmer
8 outubro 2022

Altijd goed en lekker eten! 👌

Wouter
6 outubro 2022

Exelent kon niet bezorgen wat ik bestelde, maar belde met een alternatief. Niet helemaal wat ik wilde, maar.ja... Ik krijg volgende keer.moeting

Anne van den Broek
5 outubro 2022

Ik vond de bestelling slecht de kip was erg taai en aangebrand de pindasaus was erg dik en klonterig net of het niet met water was aangemaakt je kon je friet er niet eens in dippen voor wat wij moesten betalen en de kwaliteit van het eten vond ik het erg duur

Laks
30 setembro 2022
D
29 setembro 2022

De bevestigingsmail gaf een erg ruime bezorgtijd aan, maar gelukkig hoefde ik niet zo lang te wachten. Het zou kunnen dat mensen in de wachttijd iets anders gaan doen, dan is het minder prettig als de bezorger driekwartier eerder voor de deur staat.

Keka
16 setembro 2022

Alles was weer perfect

Renske
14 setembro 2022

Ik koos voor 'zo snel mogelijk' dat was zelfs eerder dan de aangegeven verwachtte tijd. Vriendelijke bezorger. Heerlijke kipsaté! Eten was echt vers bereid. Top!

Ravenstijn.
3 setembro 2022

Er stond dat het om 21:30 geleverd zou worden maar dat was al om 21:10, Super..!! Het was allemaal echt superlekker..!! Wij wonen niet in de buurt maarcwaren op bezoek maar als we in de buurt zijn weten we waar we goed eten kunnen bestellen.

Paul
3 setembro 2022

Wat ons betreft de beste pizzeria rond Wageningen.

Marlies
1 setembro 2022
-J
26 agosto 2022

Lekker, zoals gewoonlijk!

Michiel van de Bilt
25 agosto 2022

Pizza besteld terwijl ik wist dat het druk kon wezen ivm Vlegeldag, Niet alleen was de pizza er supersnel, hij was ook nog eens heerlijk warm bij aankomst! 10/10

Patrick van Dijken
18 agosto 2022

Wederom een heerlijke maaltijd gehad en snel bezorgd

Patrick
18 agosto 2022

Was me eerste bestelling hier maar echt een aanrader. Echt top!

Cees Heij
7 agosto 2022

Het was deze keer minder als alle andere keren. De durum was slecht gerold en viel uit elkaar. Volgende keer weer de kwaliteit die ik van jullie gewend ben! Maar hij was wel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreet
7 agosto 2022

Wederom heerlijke pizza,s

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oelderik
3 agosto 2022

Het brood vd Kebab was veel te hard

Mark
31 julho 2022
André van Brummelen
30 julho 2022

Super snel bezorgd en echt lekker en warm.

Monique van Leur
30 julho 2022

Alles was weer perfect

Polman
24 julho 2022

Super lekker met grote smaakvolle garnalen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paria
22 julho 2022
J van Steenbergen
21 julho 2022

Hallo, Ik bestel normaliter steeds bij jullie - omdat ik doorgaans super tevreden ben over de kwaliteit. Nog nooit had ik een salade die niet erg lekker was - tot dit keer dus. Ik had de tonijnsalade, en die smaakte niet goed, terwijl ik die anders erg goed vind. Géén dressing van betekenis, en aangekruid op een manier (korianderblad misschien?) die zonder dressing voor een muffe smaak zorgde. Ik heb de salade opgegeten, omdat ik wel behoefte had aan gezonde ingrediënten, maar het was een teleurstelling dat 'ie niet lekker was. Jammer, en hopelijk eenmalig - want zoals gezegd ben ik doorgaans erg tevreden over het geleverde.

Michiel van de Bilt
12 julho 2022

Pizza was snel geleverd, lekker warm en ze hadden netjes de ui en champignons ervanaf gelaten :D

Almasa
10 julho 2022
Lutgendorff
10 julho 2022

Uitstekende pizza’s. Goed en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G.Folmer
8 julho 2022

Goede smaakvolle pizza

Marjonasam
8 julho 2022

Wederom 4 heerlijke pizza,s!

Anoniem
2 julho 2022

Supersnel, vriendelijk en lekker

Borren
2 julho 2022

Wat was de pizza heerlijk, ook de bodem.

Wilm Wessels
30 junho 2022

Prima op tijd bezorgd, de pizza’s waren heerlijk warm en smaakten prima. Ook de salades werden gewaardeerd.

Minke van Veldhuizen
26 junho 2022

Snelle levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
26 junho 2022

Prima eten en snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vd Geest
26 junho 2022

Snelle levering, lekker ete

Sam
25 junho 2022
Keka
17 junho 2022

Het was weer heerlijk!

Riekie
12 junho 2022

Keurig op tijd en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N klok
11 junho 2022

Heel erg goed

Jaap aap
11 junho 2022

Eerder bezogen eten was koud en friet was slap en pinda saus sloeg ook nergens op Normaal zijn ze wel goed

Keka
4 junho 2022
Nicole
30 maio 2022

Na een paar keer fouten bij de bestelling (extra product vergeten en uien op de pizza niet weggelaten ondanks opmerking) kregen we vorige week een heerlijke tiramisu als goedmaker. Deze week weer besteld; netjes op tijd, mooi gevulde pizza's, onze vragen over weglaten van uien netjes verwerkt en de pasta spinazie was nog lekkerder dan anders met gegrilde paprika erin! Super!!

Marion van Riet
29 maio 2022
Remco
27 maio 2022
Arnaud Janse
21 maio 2022

Goed eten, goede service en op tijd. Een heel klein minpuntje is dat de onderkant van de papieren zak wat vettige plekken had maar voor de rest heel tevreden.

Margreet
20 maio 2022

Wederom heerlijke pizza,s! Mooi op de sfgesproken tijd. Goed warm Vriendelijke bezorger.

Rinze
17 maio 2022

De pizza was weer goed!

Johan
13 maio 2022

Wij hebben heerlijk gegeten, omdat onze kleine kleinkinderen erbij waren, hebben wij het laten bezorgen. Heerlijk warm bezorgd en mooi op tijd. Een aanrader. TOP!!

Marian
10 maio 2022

zoals altijd...helemaal top!!!

Joel Hicks
10 maio 2022

Na wat planning uitdagingen vanuit mijn kant. Kon er met een belletje wel wat geregeld worden om het op te lossen. Goede services en goed eten.

Mark
8 maio 2022
Sabina
7 maio 2022

Ik heb 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling en dat kan gebeuren als het druk is maar als ik dan een carpaccio krijg die hartstikke warm is, is dat natuurlijk zeer teleurstellend. Ik heb de carpaccio ook niet opgegeten maar weggegooid.

Scott Van Prehn
4 maio 2022

Leuk die supersnelle bezorging, maar door die haastklussen worden er nog wel eens (bij)Producten over het Hoofd gezien. Soms Saus(zen), een enkele keer een complete Salade, maar meestal zijn dat de Pita's....En de Foams mogen ook wat vollediger gevuld zijn (In plaats van half....).

vd Hoek
3 maio 2022

Heerlijke pizza’s, netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

René
3 maio 2022

Zeer tevreden: perfecte bezorging en lekkere pizza's!!

Mark
28 abril 2022

Prima, voldoende, snel

Carolien
15 abril 2022

Heerlijke pizza besteld en gegeten, goede prijs en bezorging stipt op tijd. Top!

D.M. van Voorst
14 abril 2022
Bart
12 abril 2022

Alweer een geweldig lekkere pizza gegeten van Pizzeria Excellent. Dat is zonder twijfel mijn favoriete pizzeria. Het moment van levering is wel steeds een verrassing. Het gaat altijd sneller, dan de standaard voorspelling van 1 uur.

Peter
10 abril 2022

Smaakt lekker en is goed warm.

Niels
8 abril 2022

Lekkere pizza en calzone. Er wordt altijd gebeld als ze wat later zijn. Top!!

Leen
7 abril 2022

pizza quattro formagio was heerlijk ! :-)

Margreet
4 abril 2022

Wederom Heerlijke pizza,s

Richard
3 abril 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging was ook geen probleem. Bedankt voor de service :)

M.
28 março 2022

Lekker en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gidding
27 março 2022

Het eten was prima, helaas duurde het 1,5 uur voordat het werd bezorgd. Dat was erg lang.

Cees
27 março 2022

Het was weer heerlijk

Ellen
27 março 2022

Shoarmaschotel was niet warm Calzone pizza slap en had een aantal verbrande stukken. We hadden het idee dat de bestelling te lang heeft gestaan voordat het bezorgd. Voor €30,- hadden we meer kwaliteit verwacht.

Keka
26 março 2022

Het was weer top!

Scott Van Prehn
21 março 2022

Ik mis tegenwoordig de Appelsalade, die eerst bij de Shoarmaschotel zat. Dat maakte van deze Schotel juist iets unieks.

Wendy Molenkamp
21 março 2022

Lekkere pizza's keurig op tijd gebracht en goed warm

A.L.
19 março 2022

De zalm pizza is heerlijk!

Bart van Harten
19 março 2022

De friet bij de schotel was te hard gebakken

Merel
16 março 2022
Blankestijn
14 março 2022

Het was weer fantastisch

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert
12 março 2022

Snelle bezorging van een heerlijke gloeiend hete pizza. Mjammm

Liesbeth
9 março 2022

Broodje kipfilet en herdersalade besteld. Tevreden over de kwaliteit.

Paul Van der Vegt
9 março 2022

Prima pizza en Lahmacun!

Ati Ackerman
7 março 2022

Prima kwaliteit, prima bezorging! Wel heel jameer dat een plastic bakje van de friet gesmolten was helaas.....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilonka
26 fevereiro 2022

Pizza bodem was niet krokant en pizza was niet warm, bezorger was heel aardig

Marian
26 fevereiro 2022

Zoals altijd super....goed eten voor een eerlijke prijs. Op tijd bezorgd en als t niet lukt word je gebeld

Andries
24 fevereiro 2022
Jacobus
14 fevereiro 2022

Prima smaak, ruim voldoende hoeveelheid, snelle bezorging.

Bart
10 fevereiro 2022

Heerlijke pizza Claudia met extra's, goed gevuld met lekkere dingen. De bezorging is prima voor elkaar, maar de voorspelling van het tijdstip is altijd (veel) te pessimistisch met 1 uur.

Heidj
6 fevereiro 2022

Het komt vaak voor dat er iets ontbreekt aan de bestelling. Nu voor de derde of 4x geen saus waar wel voor betaald is. Meteen de bezorger gebeld maar geen gehoor

T. van Eck
31 janeiro 2022

Broodje Kebab was erg lekker, goed gekruid! Mag iets warmer zijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
30 janeiro 2022

Lekkere pizza's, snelle bezorging. Alleen was de extra ananas op de pizza niet aanwezig (wel voor betaald).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldhuizen
29 janeiro 2022

Heerlijke pizza, wij hadden nog een paar extra wensen voor op de pizza. Alles keurig geregeld. Bezorging op het afgesproken tijdstip.

Keka
27 janeiro 2022

Het was weer heerlijk!

R
26 janeiro 2022
Rinze
25 janeiro 2022

De pizza was lekker net als jullie kapsalon! Tot snel weer voor de volgende bestelling.

H. Vos
25 janeiro 2022

Heerlijke pizza! Lekkere smaak en lekker warm!

Sam Zeillemaker
14 janeiro 2022
Marian
14 janeiro 2022

Altijd op tijd en t eten van goede kwaliteit

Blankestijn
14 janeiro 2022

Heerlijke pizza's

Andries
13 janeiro 2022

Top deeg en luchtig krokant gebakken De groenten zijn vers en smaakvol

Rinze
11 janeiro 2022

Het was weer top!

Vanroek
10 janeiro 2022

Recept van de pizza döner speciaal is kennelijk gewijzigd en is nu gebaseerd op gehakt. (voor ons is dit geen succes) Voor nieuwe bestellingen opteren wij toch voor herstel van de oude receptuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Pizzeria Excellent

Beste Aart van Roekel, Wat vervelend dat de u de pizza minder goed heeft ervaren als de voorgaande keren. Ik heb het even voor u nagekeken en heb kunnen zien dat u een pizza doner speciaal heeft besteld met extra gehakt. Wellicht dat de smaak van het gehakt de smaak van de doner heeft overtroffen. Wat betreft het recept is er tot heden niets veranderd namelijk. Wij bedanken u voor uw feedback, dit blijft ons triggeren om de kwaliteit te waarborgen/verbeteren.

Diana Kaan
9 janeiro 2022

Lekker !!!, alleen de jalepenos vergeten erop te doen.. verder heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elmer
9 janeiro 2022

Was heerlijk!

Andy
8 janeiro 2022

Snel bezorgd, kapsalon was heerlijk! Grote stukken vlees en patat heerlijk krokant!

ML
2 janeiro 2021

Altijd goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke
2 janeiro 2021

In coronatijd Excellent ontdekt. De pizza’s, de lahmacun en de dürum, heerlijk!

Anne van den Broek
31 dezembro 2021

Alleen de kip was warm De frites was koud Frikandel speciaal was koud En op de salade zat geen dressing Waarschijnlijk zijn door de drukte er wat dingen misgegaan mijn man had heel erg trek dus die heeft de friet en frikandel opgegeten ik heb alleen de kip en de salade zonder dressing op

Margreet
29 dezembro 2021

Wederom heerlijk! Goed warm en top pizza Precies op de beloofde tijd ontvangen

Rinze Plooij
22 dezembro 2021

De kapsalon was heerlijk. maar de temperatuur van het eten was minder deze keer.

Keka
21 dezembro 2021

Snele bezorging,en alles was lekker.

Danielle Peters
19 dezembro 2021

Was lekker! En vlot! Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Ojik
19 dezembro 2021

Eerder geleverd dan aangegeven. Goed en lekker eten

Rinze
16 dezembro 2021

De kapsalon was weer heerlijk!

Anoniem
14 dezembro 2021

Prima kwaliteit kapsalon, frietjes en salade.

oude Egbrink
13 dezembro 2021

Het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amber
12 dezembro 2021

Het eten was weer super lekker. Bedankt weer voor de goede service ook. Wij bestellen hier zeker vaker. Aanrader!!

Liesbeth
10 dezembro 2021

Lekker eten, vriendelijke service

Anna Bouwsma
6 dezembro 2021

Beide pizza's waren heel lekker: GOUD VAN OUD 🍕🍕

Corry van der Heijden
4 dezembro 2021

Heerlijk broodje

Jan
3 dezembro 2021

Altijd heerlijke pizza’s en salade en snelle levering.

Rinze
29 novembro 2021

Snelle bezorging en de kapsalon was heerlijk!

Danielle Peters
21 novembro 2021

Wij bestellen heel graag bij jullie, maar deze keer waren we niet zo tevreden als anders. De pizza’s waren lauw… 2 dezelfde pizza’s, maar de ene had aanzienlijk meer kebab dan de ander. Helaas was de soep niet beschikbaar. In plaats hiervan een salade gekregen, die was prima, maar eigenlijk niet in verhouding vind ik. De saus was vergeten!!!! We hopen dat het de volgende keer weer allemaal naar wens is.

Sam Zeillemaker
20 novembro 2021
Cees
19 novembro 2021
Ineke
17 novembro 2021

Prima eten zoals altijd! Mistte wel de salade bij mijn schotel.

Diana
15 novembro 2021

klein foutje keurig snel hersteld TOP

Natasja
15 novembro 2021

Goede service en heerlijk eten

olifantje59
15 novembro 2021

De pizza was niet lang genoeg gebakken: slappe, taaie bodem. De extra olijven lagen op een hoop, amper verspreid, champignons nog bijna rauw. Verder al ver afgekoeld bij aankomst. We hebben de pizza's nog 10 minuten in de oven gelegd. De tiramisu was gelukkig wèl lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FH
14 novembro 2021

Heerlijke pizza, snel en netjes op tijd geleverd en nog heerlijk warm.

p
14 novembro 2021
Jan
13 novembro 2021

Prima pizza’s, snel en netjes bezorgd

Tatjana
8 novembro 2021

Met de keer wordt het steeds slechter jammer genoeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P C
1 novembro 2021

broodjes kip doner groot zonder sla besteld en dan toch nog sla erbij, heel weinig vlees en heel veel sla zodat het gerecht afgekoeld/koud is bij de bezorging en zeker niet meer warm zelfs als ik het opdienen moet. Toch wordt de bestelling telkens bij het verkeerde adres geleverd terwijl ik op de bon noteer dat de bestelling daar niet geleverd moet worden. ik vind het heel jammer omdat ik verteld had dat de broodjes goed gevuld zijn met vlees, en ja hoor, teveel sla en te weinig vlees, ik was erg teleurgesteld omdat mijn bezoekers erover klaagden. ALSUBLIEFT de volgende keer mijn bestelling goed onderzoeken wat mijn extra notities zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tatjana
1 novembro 2021

Kapsalon was de friet verbrand. Hamburger de broodje aan de onderkant steen hard en de frikadel speciaal was de frikandel niet gesneden voor de saus. Helaas beter gewend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
30 outubro 2021

Kwaliteit van de pizza was goed. Gelukkig niet te zout. Ook nog lekker warm. Maar de bezorgtijd is echt veel te lang. Ruim vijf kwartier! Wat jammer was dat zowel de pizza als de doos aan een zijde helemaal nat was. Waarschijnlijk condens maar dat is niet zo fijn.

Liesbeth
29 outubro 2021

Vriendelijk en punctueel (bij afhalen). En ze lezen ook echt je opmerkingen bij de bestelling. Top.

Liesbeth
28 outubro 2021

Lekkere pasta (met verse spinazie en champignons), plus zomaar een slaatje d'r bij. Zeer tevreden.

AJ v/d Pol
27 outubro 2021

Gewoon top! De bestelling voor 13 personen klopte! En de aflevering was op tijd volgens afspraak. De smaak: bodems ok! vulling ok! Al met al een smaaksensatie!

Rinze
22 outubro 2021

De pizza's waren heerlijk!

Pape
18 outubro 2021

Eten was echt heel erg lekker, helaas de rest eromheen wat minder. We zitten in een hotel waar we geen mes hebben en daarom vroeg ik of de pizza gesneden kon worden, eindresultaat een ongesneden pizza. Bij mijn pizza gevraagd of de champignons er af konden, wat bleek? Toch een pizza met champignons. Bij de andere pizza een topping extra besteld zoals in het systeem stond (dus ook voor betaald) en deze was ook niet te bekennen. De kwaliteit was top, maar de rest was vrij slordig

Margreet slootmans
14 outubro 2021

Wederom erg lekker!

Johan
14 outubro 2021

Altijd top kapsalon en pizza's Ook opmerkingen worden gelezen. Erg fijn want ik mag geen champignons.

Diana
14 outubro 2021

Het eten was heerlijk, alleen we hadden broodjes shoarma, zonder sla besteld ivm allergie en kregen helaas met sla...gebeld en er kwam alleen maar een excuus. Beetje jammer......

Rinze
12 outubro 2021

De Pizza Americana was weer heerlijk!

Mark
10 outubro 2021
d.e.
10 outubro 2021

hebben heerlijk gegeten, vonden het allen heel lekker.

Jozua
9 outubro 2021

In 1 calzone kebab speciaal zaten botjes. De rest heeft lekker gegeten.

margreet slootmans
1 outubro 2021

heerlijke pizza en prima op tijd

Maarten
27 setembro 2021
E. Braakhekke
26 setembro 2021

Heerlijke pizza’s. Keurig op tijd bezorgd!

M.Garretsen
25 setembro 2021

Pizza's waren heerlijk, maar bij 2 waren de toppings er volledig naast gegleden. De bezorger was onvriendelijk.

JVG
24 setembro 2021

Lekkere pizza's en snacks, altijd goed op tijd geleverd en altijd warm!

Jan
23 setembro 2021

Prima pizza’s, snel bezorgd

Melgers
19 setembro 2021

Bestelling ging niet helemaal goed, maar werd snel en geweldig hersteld. Eten was lekker en goed warm. Top levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kunst
19 setembro 2021

Wij bestellen regelmatig bij Pizzeria Excellent en zijn een tevreden klant. Daarom tijd voor een mooie beoordeling die ze verdienen! De patat is goed gebakken, vers en knapperig. De kaassoufflés zijn groter dan wij gewend waren en zit veel kaasvulling in. De pizza's hebben een heerlijke dunne knapperige deegbodem en zijn rijk gevuld. Wij bestellen vaak de Vegetaria en tonijn met extra artisjok, heerlijk! De uien zouden iets minder dik gesneden kunnen worden op de pizza, maar dat is uiteraard persoonlijk. Ook de gamba's waren de laatste keer heerlijk gaar en precies goed gekruid. Het is hier lekker eten en heel graag tot een volgende keer!

Heleen
9 setembro 2021

Lekkere pizza's en de bezorging kwam sneller dan verwacht :)

Rinze
8 setembro 2021

De shoarma schotel met kaas was heerlijk!

Anoniem
8 setembro 2021

Snel en prima van kwaliteit!

Bert
4 setembro 2021

Bezorging exact op tijd, het eten is gewoon goed. De grote kapsalon is ook écht groot. Top!

Paria
4 setembro 2021

Heel lekker zoals altijd. snelle bezorging. Bedankt!

Marjon
30 agosto 2021

Heerlijke maaltijd gehad Tweemaal kapsalon Super snel getegeld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gwen
27 agosto 2021

Alles was helaas al koud toen het bij ons aankwam

Frank
19 agosto 2021

weinig gekruid. anders dan mijn eerste calzone di mama

Rinze
17 agosto 2021

De shoarma schotel was heerlijk, alleen de kaas was vergeten.

Ton van de Weerd
14 agosto 2021

Het was weer excellent, deze week voor de 2e keer eten besteld, andere gerechten en wederom top.

Paula
12 agosto 2021

Was super snel bezorgd. Goed warm en lekker.

Ton van de Weerd
11 agosto 2021

Buitengewoon lekkere pizza's besteld, keurig op tijd en nogmaals erg lekker voor een goede prijs.

Aisha
6 agosto 2021

Ondanks de grote bestelling was alles er binnen het aangegeven bezorgmoment. Het eten was zoals alle keren super lekker en zeker weer voor herhaling vatbaar!

Anoniem
6 agosto 2021

Prima pizza’s en heel snel bezorgd

Marleen
5 agosto 2021

Altijd snel, ondanks dat ze helemaal vanuit Bennekom moeten komen en altijd heerlijk eten. Wat je ook bestelt, het is altijd goed. Het enige wat ik een beetje jammer vond is de laatste keer dat ik een kip schnitzel met champignon room saus bestelde, er geen saus bij zat, alleen champignons. Terwijl hun saus juist zo lekker is!!!

Leen
5 agosto 2021

Prima smakelijke pizzas quattro fromaggi en Gamba

Rinze
4 agosto 2021

De pizza was lekker, ik bodem was erg goed! zeker voor herhaling vatbaar.

Manco
3 agosto 2021

Vettige kleffe hap. Je verwacht een krokante bodem van een pizza. Zou de bodem niet gaar gebakken misschien of komt het door de topping. Pizza tonno was bevat veel tonijn. De pizza spinazie plukjes spinazie. Het valt op dat het ei niet is gestold. Alles op 1 hoop gelegd. Rauwe uienringen en paprika en zwart gebrande plekken op de rand van het deeg. Een pizza hoort rond te zijn en niet ovaal zoals in de doos lag. Bezorging . Het opgegeven bezorg moment wordt op doordeweekse dag niet gehaald. Levering kwartiertje te laat.

Rinze
27 julho 2021

De shoarma schotel was weer heerlijk!

Matthijs
25 julho 2021
Robin
24 julho 2021
Jolanda
17 julho 2021

De pizza’s waren erg lekker en hoefde niet lang te wachten op de bestelling!

Aart
16 julho 2021

Zoals gewoonlijk, heerlijke smaak, lekker warm en op tijd bezorgd.

Andries
15 julho 2021
Anna Bouwsma
12 julho 2021

Alle pizza's (6 stuks) heerlijk vers en smakelijk. Perfect op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
11 julho 2021

We hebben heerlijk gegeten en alles was goed warm. Alleen de spareribs was niet wat we ervan verwacht hadden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
10 julho 2021

Super snel. lekkere pizza en lekkere grote kapsalon.

Loos
9 julho 2021

Lovende berichten maar vond het tegenvallen. Slappe bodem en letterlijk alles erop geflikkerd op één hoop. Voor mij geen herhaling

Brigitte
9 julho 2021

Prima kwaliteit en en lekkee warm!

BvH
5 julho 2021
Tatjana
4 julho 2021

Helaas vaker de pita broodjes vergeten en ook te harde frietjes en frikadellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
2 julho 2021

Spaghetti was uit het bakje, leek alsof dit was gevallen. De lasagne was aangebrand en zat vast aan de bodem. De tiramisu was nog bevroren. Heel jammer, eerste en laatste keer dat we hier bestelen.

Jeannette
1 julho 2021

Wij hadden 6 pizza’s besteld, en zijn erg tevreden! Knapperige korst en goed belegd. Goede kwaliteits-/ prijs verhouding. Een aanrader!

Paria
25 junho 2021
W. Voss
24 junho 2021

Pizza was koud en geen sausjes meegeleverd

Moez
24 junho 2021

Heerlijk eten.

Marijke
21 junho 2021

Was weer lekkere pizza 🍕

Anoniem
19 junho 2021

Erg goeie pizza's. Goeie bodem, goed belegd. Super snel bezorgd! Vriendelijke bezorger.

Veldmuis
19 junho 2021

Heerlijke pizza's, netjes bezorgd binnen de aangegeven tijd! Helemaal niets op aan te merken!! De vijf sterren zijn verdiend.

Rinze
18 junho 2021

Snel bezorgd, en de shoarma schotel was weer top!

De Ruiter
18 junho 2021

Rand verbrand, weinig beleg, te duur voor wat je er voor krijgt, jammer

Anoniem
17 junho 2021

Heerlijke pizza’s! Vers en nog warm met bezorgen. Ook de bezorging was sneller dat het tijdsframe aangaf! Wij bestellen hier vaker!

Esther
16 junho 2021

Pizza besteld, deze kwam goed warm aan. Alleen jammer dat de groentes ui, paprika, champignons zo vreselijk groot gesneden waren. Hier zou meer aandacht aanbesteed kunnen worden, want dit komt niet de pizza ten goede!

Ricord
15 junho 2021

Complete bestelling, warm en op de afgesproken tijd. Gerechten zijn heerlijk en ruim voldoende. Aanrader dus

Cees
13 junho 2021

Top! Heerlijke broodjes en mooi op tijd bezorgd!

Anna Bouwsma
12 junho 2021

6 pizza's besteld. ALLEMAAL SUPER LEKKER EN VERS! PERFECT OP TIJD BEZORGD!

De Nooij
12 junho 2021

Pizza’s waren lekker, alleen jammer dat ze niet gesneden waren. Dat is wel zo handig met 6 kinderen.

Iris Sittrop
1 junho 2021

Bij de calzone extra ansjovis aangevraagd (en voor betaald). Dit zat er niet bij. Ook een opmerking geplaatst dat de calzone zonder ui moest, toch zat hier volop ui in.

Reacção a Pizzeria Excellent

Beste Iris Sittrop, Wat vervelend dat dit over het hoofd is gezien. Tijdens drukke tijden komt dit helaas wel eens voor. Maar dit mag natuurlijk geen excuus zijn. Bij de eerstvolgende bestelling krijgt u van mij een pizza naar keuze gratis als goed makertje. Geef het even aan in de opmerkingen welke pizza u wilt en anders kunt altijd bellen. Excuus voor dit ongemak en hoop op uw begrip. Mvg

Erik IJland
30 maio 2021
saskia
30 maio 2021

Heerlijke goed gevulde pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lenie
30 maio 2021

Lekker en snel bezorgd!

Marije
28 maio 2021

Pizza's werden op tijd, helemaal warm bezorgd. En super lekker!

Victor
28 maio 2021

Supersnel en lekker, bedankt

Scott Van Prehn
26 maio 2021

Snelle en correcte bediening, zowel halen als bezorgen. Gezellig Restaurant om te eten.

Stomphorst
25 maio 2021

Was weer super goed. Heerlijk genoten van de calzone pizza.

S.brilleman
24 maio 2021

Perfect op tijd klaar.netjes geholpen.

Paul
24 maio 2021

Prima kwaliteit en niet duur.

L.A.
22 maio 2021

Echt de allerbeste pizza zalm en nu ook sparen voor korting. Goed bezig 👍👍👍

Bart Doornbos
19 maio 2021

Mijn favoriet, de pizza Claudia besteld met 3 extra's. Weer helemaal perfect en op de beloofde tijd. volgende keer weer!

Stefan
16 maio 2021

snelle levering. was lekker ! Hadden Kapsalon

Hanneke
16 maio 2021

Prima en heel snel de pizza bezorgd

Willem
15 maio 2021

Ik had gevraagd zonder champignons bij mix grill maar ze zaten er wel in dat is jammer .maar verder alles goed en lekker ,ze belden nog even omdat het wat later kwam

Langedijk
15 maio 2021

Heerlijke pizza's en salade, snel bezorgd op vrijdagavond. Top !

L M
12 maio 2021

Goede bezorging en pizza’s waren weer heerlijk!

Van Voorthuizen
10 maio 2021

4 gerechten besteld waarvan 1 pizza Margerita met turkse worst. We vonden de hoeveelheid turkse worst wat karig. Jammer want verder is het prima.

Stan
8 maio 2021

Top pizza. Like Italië

Puck
6 maio 2021

Het smaakte goed en was binnen een halfuur bij ons in huis! Erg tevreden :)

Mesut
6 maio 2021

Super lekker

Rinze
2 maio 2021

Het was weer heerlijk! binnen de tijd bezorgd!

Jh
30 abril 2021

Prima op tijd en as usual lekker!

Martin Bak
30 abril 2021

Vers! Snelle levering! Top tent!

Bart Doornbos
29 abril 2021

De pizza ,Claudia was dit keer niet lang genoeg gebakken, waardoor het ei nog rauw was en de uien te hard. Het leek wel of het recept gewijzigd was. Daarnaast was de pizza deze keer erg vet. De olie liep door de doos. Jammer, want tot nu toe was ik zeer tevreden en was de pizza heel erg lekker en een echte aanrader.

Nicole
27 abril 2021
Frank
27 abril 2021

we hebben genoten van die heerlijke pizza's

Thea
27 abril 2021
Demoed
19 abril 2021
Anna Bouwsma
18 abril 2021

PRIMA PIZZA'S ***** De temperatuur bij brengen SUPER ***** Bezorging heel vriendelijk, óók een TIEN!!!!!

Teun
17 abril 2021

De spaghetti was prima, ook de patat was lekker zelfs na bezorging knapperig. Echter spareribs kunnen ze beter van het menu halen, dat leek wel van een paar dagen oud en opgewarmd in de magnetron.

Marijke
12 abril 2021

Alles prima, ik had alleen gehoopt rechtstreeks bij de pizzeria te bestellen, maar dat is dus niet gelukt helaas. Ik wil geen tussenkomst van internetbedrijven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rinze
12 abril 2021

Het was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ro Van Der Zandt
11 abril 2021

Het duurde ruim 1,5 uur... Dat is gewoon veel te lang... En ik kon de kortingscode niet kwijt via jullie website

Dick
11 abril 2021

Heerlijke warme pizza's en goed op tijd bezorgd

Tom Turkenburg
11 abril 2021

Heerlijke pasta’s blijft genieten!

Danny
9 abril 2021

Goede kwaliteit eten

Demoed
7 abril 2021

Op tijd en volgende

Jan
6 abril 2021

de kwaliteit was uitstekend de bezorgtijd liet behoorlijk te wensen over.

Anoniem
6 abril 2021

Binnen 20 minuten bezorgd op zondag! Prima pizza's! Lekkere italiaanse bodem, prima belegd.

Anoniem
4 abril 2021

Niet de kwaliteit die we gewend waren.

Femke
3 abril 2021
Lenie
2 abril 2021
Marijke
30 março 2021
Mike
28 março 2021

Pizza was rijkelijk belegd, en vlotte bezorging. Ik ga binnenkort zeker weer bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jadie
27 março 2021

Zoals elke keer gewoon weer super lekker gegeten. Wij hadden een carpaccio, Salami pizza en wat friet en snacks smaakte heerlijk. Ook een van de zeldzame restaurants met fatsoenlijke knoflookSaus. Top kwaliteit. Bezorging ook snel.

Rinze
22 março 2021

Snel bezorgd en de shoarma schotel was weer top!

Youri
22 março 2021

Sneller bezorgd, eten perfect

Nobbe-Pater
22 março 2021
Pieta Rozema
20 março 2021

Pasta met zalm besteld, maar een andere pasta gekregen :( Bezorgtijd erg lang, ruim een uur en een kwartier.

Sander
15 março 2021

Lekker eten!

Lenie
14 março 2021

Tot nu toe waren de bestellingen prima, maar vandaag was de lahmacun aan de randjes verbrand helaas!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne-Marie
11 março 2021

Heerlijke pizza's!

Natasja
10 março 2021

Snelle bezorging, grote porties en super lekker